Povestea Laurei, o mamă de 33 de ani care luptă cu cancerul: „Nu-mi doresc decât șansa de a fi alături de fetița mea” | Demamici

Laura a devenit mamă în august, însă odată cu nașterea, cancerul a recidivat. Medicii i-au descoperit metastaze la ficat și plămâni:

Povestea Laurei, o mamă de 33 de ani care luptă cu cancerul: „Nu-mi doresc decât șansa de a fi alături de fetița mea”. Laura are doar 33 de ani și, de curând, a devenit mama Evei. O fetiță pe care a așteptat-o să îi apară în viață și de care nu se poate ocupa acum, așa cum și-ar fi dorit.

Problemele de sănătate ale Laurei au început în 2014 atunci când a primit diagnosticul de cancer de piele. A luptat cu toate puterile până când a învins cumplita boala.

În 2020, odată cu cea mai mare bucurie din viața ei, nașterea fetiței sale, a primit și cea mai dureroasă veste: cancerul a recidivat odată cu nașterea.

Povestea Laurei, o mamă de 33 de ani care luptă cu cancerul: „Nu-mi doresc decât șansa de a fi alături de fetița mea”

„Bună, eu sunt Laura, am 33 ani și aici este povestea mea.

După ce în 2014 am reușit să înving cancerul de piele, anul acesta pe 13 August, am trăit cea mai mare fericire din viața mea, și anume nașterea unei fetițe mult dorite, Eva.

Laura a devenit mamă în august, însă odată cu nașterea, cancerul a recidivat. Medicii i-au descoperit metastaze la ficat și plămâni: "Nu-mi doresc decât șansa de a fi alături de fetița mea"

În urma unor complicații apărute în timpul nașterii, ce au condus la investigații mai amănunțite, s-a descoperit că boala a recidivat apărând metastaze la ficat și plămâni.

Medicii de la Spitalul Fundeni din București nu mi-au oferit prea multe șanse, însă speranța a venit de la clinica Wiener din Austria care a acceptat cazul. Pentru a ajunge la clinica din Viena, familia și prietenii au făcut eforturi uriașe pentru a strânge suma care să acopere spitalizarea în vederea efectuării investigațiilor necesare și administrării primei doze de tratament.

În acest moment am început imunoterapie cu Keytruda si Yervoy, în timp ce medicii continuă să găsească cea mai bună soluție pentru a-mi salva viața. Sper că tratamentul va încetini și retrage celulele canceroase.

Laura a devenit mamă în august, însă odată cu nașterea, cancerul a recidivat. Medicii i-au descoperit metastaze la ficat și plămâni: "Nu-mi doresc decât șansa de a fi alături de fetița mea"
În continuare, prietenii și familia depun toate eforturile pentru a mă ajuta să mă întorc acasă sănătoasă, dar aceste tratamente trebuie administrate o dată la 3 săptămâni pe o perioadă de aproximativ 9 luni, respectiv 2 luni.

Valoarea unei singure doze de Keytruda se ridică la suma de 10.000 euro (aproximativ 128.000 euro pentru întreaga durată a tratamentului), iar pentru o doza de Yervoy prețul este 12.500 euro (37.500 euro pentru 3 doze), nefiind incluse costurile de spitalizare, o sumă imposibil de atins fără ajutor (165.500 euro).

Vă cer ajutorul pentru a putea continua tratamentul si a depăși cel mai înalt obstacol al vieții mele pentru a avea șansa de a fi fericită și sănătoasă alături de familia mea. Eu sunt mai pozitivă ca niciodată, însă acest aspect nu mai este de ajuns.

Vă mulțumesc că mi-ați citit povestea! Vă mulțumesc pentru ajutor!”.

Acesta este un strigat disperat de ajutor și sperăm din suflet să ajungă la cât mai mulți oameni. Fii un sprijin pentru Laura! Sa facem Totul pentru Laura!

Afla povestea Laurei direct din pagina campaniei: https://gogetfunding.com/together-for-laura/

Laura își dorește să trăiască și să-și poată crește fetița. Orice donație este binevenită. Iată cum o putem ajuta

Conturi pentru donatii/ Accounts for donations:
ING Bank: Alexandru- Mihai Vechiu
RO93INGB0000999910633347 – RON
RO28INGB0000999910633353 – EUR
SWIFT: INGBROBU
UNICREDIT Bank: Vechiu Alexandru Mihai
RO95 BACX 0000 0017 5183 5000 – RON
RO41 BACX 0000 0017 5183 5002 – EUR
SWIFT: BACXROBUXXX
RAIFFEISEN Bank: Bogdan Boeru
RO42RZBR0000060021967421 RON
BCR: Vechiu Andrei Gabriel
RO52 RNCB 0857 1151 5894 0001

Laura a devenit mamă în august, însă odată cu nașterea, cancerul a recidivat. Medicii i-au descoperit metastaze la ficat și plămâni: "Nu-mi doresc decât șansa de a fi alături de fetița mea"

Vezi si: Impreuna pentru „mamica super-erou”! Rares lupta pentru viata la Viena | Demamici.ro

Vezi si: Impreuna pentru „mamica super-erou”! Sotul a fost operat de cancer la colon, iar pentru Rares exista speranta | Demamici.ro