Impreuna pentru „mamica super-erou”! Povestea Alexandrei care la 23 de ani se lupta pentru viata baietelului si a sotului ei | Demamici.ro

Impreuna pentru

Impreuna pentru „mamica super-erou”! Povestea Alexandrei, o lectie de viata. Alexandra Cotut, o tanara mamica cu ochii verzi, este una dintre cele mai puternice persoane pe care le-am cunoscut. Cu toate ca intalnirea noastra a fost virtuala, puterea si caldura ei m-au coplesit.

Alexandra are doi copilasi: David, de 3 ani si jumatate si Rares de 1 an si 9 luni. Din pacate, Rares se confrunta cu grave probleme de sanatate, iar sotul Alexandrei, Razvan, are cancer la colon, iar pe 4 decembrie urmeaza sa fie operat din nou.

Impreuna pentru "mamica super-erou"! Povestea Alexandrei care la 23 de ani se lupta pentru viata baietelului si a sotului ei | Demamici.ro

Povestea Alexandrei a devenit cunoscuta datorita unei prietene care a asternut in cateva randuri viata plina de greutati a acestei familii superbe, dar atat de incercata.

„Rezist, in ciuda tuturor problemelor, suntem fericiti, ne bucurăm de fiecare zi, de fiecare zambet. Ne-am obișnuit sa traim cu problemele si sa nu le lasam sa ne doboare”, ne-a spus Alexandra.

Povestea Alexandrei spusa de Myha Chereji, „o adevarata prietena si sprijin” cum o descrie mamica

~România Mamelor Eroine și a Copiilor SuperEroi!~

În prag de sărbători, doresc să vă fac cunoscută povestea Alexandrei, o tânără mămică de doar 23 de ani, eu o numesc „Mămica SuperErou”❤️ Pentru mine personal este o lecție de viață și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut șansa de a o cunoaște 🙏

Alexandra a fost insarcinata cu gemeni, insa unul dintre copilasi a devenit inger

Viața Alexandrei a luat o întorsătură neașteptată încă de când a aflat că este însarcinată, o sarcină așteptată, o sarcină mult dorită, gemelară care a decurs perfect până la 30 de săptămâni, când unul dintre puii ei a decis să fie o stea ce înfrumusețează azi cerul… tânăra mămică a continuat să lupte până la 37 de săptămâni, o luptă pentru supraviețuire a mamei (deoarece viața ei era în pericol) și pentru a păstra cealaltă minune din burtica ei.

Copilul s-a născut în cele din urmă, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, sănătos și azi este un băiețel voinic de 3 anișori.

Alexandra a aflat ca sotul ei are cancer la colon cand David avea 1 anisor si era deja insarcinata in cateva saptamani

Până aici povestea este aparent normală… însă, după 1 an de zile, exact de ziua băiețelului când ar fi trebuit să fie o zi de sărbătoare, Alexandra, a primit din nou o lovitură…

A aflat că șotul, iubitul, prietenul și sprijinul ei are cancer la colon, ea fiind în acestă perioadă însărcinată din nou.

A aflat că are o tumoare prea mare care este prea extinsă pentru a putea fi scosă și astfel a început acea perioadă de calvar… I-au pus anus contra naturii, a fost nevoit să facă 1 an de zile chimioterapie, în urma căreia a rămas fără păr și a început să se „uște” pe picioare.

Impreuna pentru "mamica super-erou"! Povestea Alexandrei care la 23 de ani se lupta pentru viata baietelului si a sotului ei | Demamici.ro

Insarcinata in 33 de saptamani cu al doilea baietel, Alexandra a primit inca o lovitura de la viata

Cu toate aceste probleme, exista speranța vieții care creștea în burtica ei, o nouă sarcină care până la 33 de săptămâni a decurs perfect normal. La controlul de 33 de săptămâni copilul era suspect de anevrism de vena Galeni, iar după un RMN fetal li s-a confirmat diagnosticul.

Această veste tristă însă nu a îngenuncheat-o, ci i-a dat putere să lupte, să caute clinici, să caute rezolvare. Așa a aflat că, în străinătate există șansa să fie operat dupâ naștere, fiind și acceptați de o clinică din Budapesta.

Impreuna pentru "mamica super-erou"! Povestea Alexandrei care la 23 de ani se lupta pentru viata baietelului si a sotului ei | Demamici.ro

Rareș, o minune trimisă de Dumnezeu pe pământ, ce azi are 1 an și 9 luni, un Înger de băiat, s-a născut la 40 de saptamâni, iar la o săptămână a avut loc prima lui intervenție. O intervenție ce a durat 6 ore, timp în care inima i-a fost oprită medical zic eu, pentru că Dumnezeu a fost cel ce a preluat controlul și în ciuda intervenției dificile puiul de înger a supraviețuit.

Noaptea însă a făcut hemoragie, nu a eliminat sângele și astfel au urmat alte 2 operații. În urma acestei intervenții a stat aproape 4 luni în comă indusă, cu aparat de oxigen. 😞 Si-a revenit, dar hemoragia a distrus o mare parte din creier.

Impreuna pentru „mamica super-erou”! Povestea Alexandrei, o lectie de viata

S-au întors în România, iar după alte 2 luni, Micul Erou a fost operat din nou, pentru a i se pune shunt din cap până în abdomen. În același interval de timp soțul ei a fost pentru a doua oară, tumoarea fiind îndepărtată cu succes.

Toate lucrurile păreau că merg spre o normalitate, până anul acesta în luna octombrie, când au aflat că micuțul lor erou, are capul plin cu chisturi, edem cerebral, și malformație arterio venoasă și pentru a fi „paharul plin” au primit și vestea că soțului în vârstă de doar 29 de ani, i-a recidivat tumora, programându-l pentru data de 4 Decembrie la operație la Cluj, unde a fost operat și în primele dăți.

Pentru Micutul Erou, famila speră ca salvarea să fie posibilă undeva în străinătate, unde se cunosc și alte metode, proceduri. Pentru moment, părinții caută variante, deoarece răspunsul din Budapesta, București și de la 3 medici din Cluj este că, are nevoie de 2 operații, jumătate din creierul lui fiind distrus de la primele operații.

Impreuna pentru "mamica super-erou"! Povestea Alexandrei care la 23 de ani se lupta pentru viata baietelului si a sotului ei | Demamici.ro

Dacă vor alege să îl opereze acum, va fi distrusă și cealaltă parte din creier, rămânand astfel într-o stare vegetativă… fiind nevoie și de o altă operație, prin care trebuie îndepărtat osul gâtului pentru a ajunge la blocajul din mijlocul cerebelului.

Căpușorul lui fiind plin de chisturi, care dacă sunt sparte se pot înmulți. Deci dacă familia ar decide să îl opereze și dacă ar rezista în timpul operațiilor, Micul Erou, ar rămâne într-o stare vegetativă, doar la aparate …

Impreuna pentru „mamica super-erou”! Povestea Alexandrei, o lectie de viata

Să iei ca părinte o decizie de genul acesta cred că este exact cum ai renunța la aer și astfel la viață… După cum am menționat mai sus, se caută alte variante la clinici în străinătate, însă totul costă, de la cea mai mică investigație, la tratamente, drumuri.

Sperăm să găsim un om cu inimă mare care să îi ajute, să facă conexiunile necesare și să găsească o cale ca această poveste să facă pași spre zile mai bune!

Eu sper ca Dumnezeu să deschidă cerul pentru ei, iar din puținul fiecăruia și cu ajutorul vostru oameni frumoși să schimbăm un destin…să facem MAGIE ♥️

Impreuna pentru "mamica super-erou"! Povestea Alexandrei care la 23 de ani se lupta pentru viata baietelului si a sotului ei | Demamici.ro

Cine dorește să ajute această familie, am rugămitea să contacteze minunata mămică ♥️ Totodată rog a-i purta în rugăciuni, sunt sigură că Dumnezeu va face minuni! Mulțumim, Dumnezeu să vă Binecuvânteze 🙏

Daca doriti sa ajutati aceasta familie, si va rog din suflet sa o faceti, o puteti face donand bani in contul deschis pe numele Alexandrei: Cotuț Alexandra Ioana.

RO15 BRDE 050S V977 2864 0500 sau contul in euro:

Cotut Alexandra Ioana

Cont Euro

RO35 BRDE 050S V989 9603 0500

SWIFT: BRDEROBU