Soțul Cristinei Bălan, despre viața cu trei copii: „Am trăim multe momente dificile, fără ieșire” | Demamici.ro

Cristina Bălan este mamă de trei copii

Soțul Cristinei Bălan, despre viața cu trei copii. Gabriel Bălan, cel mai de preț sprijin al artistei, a povestit cât de mult le-a luminat viața fetița lor, Nadeea Sofia, care are aproape 2 luni și jumătate acum și cum au primit-o acasă frățiorii ei, Toma și Matei, dar și de ce a fost, la un moment dat, certat cu Dumnezeu!

R: Gabi, cum e atmosfera la voi acasă după ce a venit bebelina, Nadeea Sofia, în familia voastră?

Dacă eliminăm din discuție oboseala noastră, a părinților, mai ales pe cea a Cristinei, având în vedere că o alăptează pe minunea noastră la cerere, categoric vorbim despre o atmosferă generală de fericire. Atât noi cât și picii noștri suntem de-a dreptul îndrăgostiți de minunea care este Nadeea.

R: Ce spun băieții, Toma și Matei? Cât de încântați sunt de surioara lor, căreia i-au ales și numele, de altfel? 

Rar se întâmplă să se trezească Nadeea fără ca ei să nu se lipească instant de ea, să încerce să o liniștească după modelul văzut la noi.

Soțul Cristinei Bălan, despre viața cu trei copii

R: Cum îți protejezi acum soția, cum o ajuți cu fiica voastră? 

Deși poate părea că vorbesc din  cărți, am căutat întotdeauna să o protejez, să-i fim un sprijin real în viața de zi cu zi, chiar și înainte de cea de-a doua sarcină. Și mi se pare că așa e și normal. Având în vedere că picii noștri, asa cum am mai spus-o, au nevoie în continuare de toată prezența noastră, caut pe cât posibil, atunci când ei se mai iau cu joaca, să o ajut cu tot ce se poate. De la plimbatul fetei până la schimbat de scutece, pregătit masa pentru toată familia și până la băița de seară etc.

Bine, noi așa am procedat încă de când s-au născut băieții noștri. Totdeauna noi am fost o echipă și nu am avut niciodată delimitări de genul „eu fac asta, tu faci cealaltă”. Ba, mai mult, nu de puține ori am și spus că în familia noastră sunt două mămici, pentru că și eu sunt implicat în egală măsură în creșterea și îngrijirea copiilor noștri pe cât este și ea. Desigur, o mămică este de neînlocuit și unică în viața unui copil, oricât aș face eu.

Cristina Bălan, ajutată de soț

R: Știu că situația voastră de acasă este ușor complicată din cauza cheltuielilor pe care le aveți cu terapiile gemenilor! Ce anume v-ar ușura acest lucru? Cât de încrezător privești spre viitor? 

Trebuie să fac o confesiune. Câțiva ani pot spune că am fost „certat” cu  Dumnezeu, dar în cele din urmă am reușit să-mi regăsesc drumul către El. Am convingerea că El ne este mereu aproape, ne veghează și ne protejează. Am trăim multe momente dificile, poate chiar fără ieșire, unele dintre ele, dar cumva de fiecare dată lucrurile s-au așezat și am ieșit la lumină.

Citește tot interviul pe CIAO.RO.

Vezi și: Cristina Bălan și-a născut fetița acasă, în cadă. Artista a refuzat să meargă la spital: „Prima naștere a fost traumatizantă pentru mine” VIDEO | Demamici.ro

Vezi și: Însărcinată cu o fetiță, Cristina Bălan și-a deschis sufletul și a vorbit despre destinul ei de mamă: „Am fost acuzată că am născut copii defecți”. Artista a făcut o întrerupere de sarcină, apoi a născut gemeni cu sindromul Down | Demamici.ro

Vezi și: Cristina Bălan a născut o fetiță. Prima fotografie cu micuța Nadeea Sofia: „Nu există cuvinte să exprime fericirea!” | Demamici.ro