Sa iti îngropi copilul, cel mai negru cosmar. Durerea unei mame care isi plange acum ingerul: „Draga parinte, copilul tau inca traieste, asa ca ai grija de el! Al meu nu mai este…” | Demamici.ro

Sa iti îngropi copilul, cel mai negru cosmar. Durerea unei mame care isi plange acum ingerul:

Sa iti ingropi copilul e o tragedie. De fapt, pana si cuvantul tragedie pare prea mic, prea comun pentru a descrie durerea si golul din sufletul unei mame care isi conduce puiul pe ultimul drum.

Faptura aceea angelica, pe care ai purtat-o in pantece 9 luni de zile, devine brusc un inger, in adevaratul sens al cuvantului. Si desi se afla acum intr-un loc mai bun, tu stii ca locul lui era in bratele tale.

Mama unui baietel de doar 4 ani a exprimat, poate, cel mai bine durerea din astfel de momente. Un mesaj postat de ea, prin care ii indeamna pe parinti sa aiba cea mai mare grija cu copilasii lor, a devenit viral.

Sa iti îngropi copilul, cel mai negru cosmar. Durerea unei mame care isi plange acum ingerul: "Draga parinte, copilul tau inca traieste, asa ca ai grija de el! Al meu nu mai este..." |Demamici.ro

Sa iti ingropi copilul, cel mai negru cosmar. Strigatul de disperare al unei mame, care a ajuns viral

„Draga parinte,
Copilul tau inca traieste, asa ca ai grija de el! Al meu nu mai este..

Acum 7 zile l-am pierdut pe M. Avea 4 ani si cateva luni. Era un baietel brunet cu ochii mari si verzi. Cand el imi zâmbea, toata lumea era a mea. Acum sunt in pamant, langa el, desi fizic sunt printre oameni.

L-am lasat la bunici, pentru ca racise, iar eu nu mai aveam zile libere de la serviciu. Acele zile blestemate, pe care nu le-am mai putut lua. Daca stiam…

Bunicul, tatal meu, om bun si iubitor, intr-un moment negru, i-a ascultat ruga de a nu ii mai pune centura, cand au plecat spre oras. Tata nu conduce tare, de parca asta mai conta.

Un betiv a intrat pe contrasens si i-a izbit din plin. M. al meu nu a avut nici o sansa. A zburat prin parbriz, zdrobindu-si trupul mult prea firav de pamant. Cand a venit ambulanta, el nu mai traia.

Tata e in spital. E bine, dar in stare de soc. El avea centura.
Un moment si o centura. Atât. Si ar fi fost în viata si acum.

As vrea sa urlu la toti parintii: Inca ii mai aveti, asa ca aveti grija de ei!

Sunt Mia, am 30 de ani si sunt mama de inger. Ingerul meu a plecat la cer. Nu mai am pe cine strange în brate.

Nu mai am cui strange centura.

Voi da!”

sursa: zana scutecel