Povestea medicului nutriționist care a devenit tată la vârsta de 83 de ani: „Profit de fiecare zi care încă mi se dă în compania lui” | Demamici.ro

Povestea medicului nutriționist care a devenit tată la vârsta de 83 de ani: „Profit de fiecare zi care încă mi se dă în compania lui” | Demamici.ro

 Tată la vârsta de 83 de ani. Alberto Cormillot, un cunoscut medic nutriționist argentinian, a devenit tată la 83 de ani! Estefania Pasquini, soția medicului, a rămas însărcinată la 35 de ani datorită tratamentului de fertilitate pe care l-a urmat.

„Din păcate, nu îl voi putea vedea pe Emilio crescând”, a mărturisit medicul, deja tată a doi copii de 55 și 47 de ani. Însă, Alberto Cormillot trăiește din plin clipa și se bucură de fiecare moment pe care îl petrece alături de fiul său, Emilio. Mai mult decât atât, acesta se implică activ în educația bebelușului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr. Alberto Cormillot (@drcormi)

Tată la vârsta de 83 de ani

Un profesor particular îl învață limba chineză. „Ea (n.r. profesoara de limbă chineză) vine de două ori pe săptămână. Vorbind, cântând și jucându-se cu el, se poate obișnui cu sunetele chinezesti. Acest lucru va face să-i fie mai ușor să învețe limba mai târziu. Nu știu dacă o va folosi cu adevărat, dar chineza este limba viitorului”, a spus medicul.

„Sunt implicat activ în educația lui. Cât sunt încă aici, vreau să îl pregătesc cât pot de bine. Îl încurajez să se târască și înregistrez mesaje pe care să le asculte mai târziu. Nu dramatizez, doar înregistrez realitatea vieții. Profit de fiecare zi care încă mi se dă în compania lui”, a adăugat el.

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr. Alberto Cormillot (@drcormi)

Medicul mai are doi fii și trei nepoate

Alberto Cormillot este deja tatăl a doi fii: Renee, 55 de ani, și Adrien, 47 de ani. Doctorul are și trei nepoate. Prima sa soție, Monika Arborgast, a murit în 2017. El însuși a supraviețuit cancerului de colon.

Alberto Cormillot este recunoscut în lumea medicală, acesta a scris peste 50 de cărți, mai ales despre nutriție și obezitate. De asemenea, a scris numeroase articole pentru reviste științifice și a participat la un număr impresionant de conferințe.

Sursa foto: Intstagram

Vezi şi: Importanța tatălui în creșterea și dezvoltarea copilului | Demamici.ro