Gabriela Cristea i-a rupt turta fetiței sale la 2 ani. Ce a ales micuța Iris de pe tavă VIDEO | Demamici.ro

Gabriela Cristea i-a tăiat turta fetiței sale, alături de nașa Cristina Șișcanu. Ce a ales micuța Iris de pe tavă

Gabriela Cristea i-a rupt turta fetiței sale la 2 ani. Ce a ales micuța Iris de pe tavă. Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au organizat de curând petrecerea de turtă a fetiței lor, Thea Iris. Alături de ei a fost și cuplul Cristina Șișcanu – Mădălin Ionescu, cei care au fost și nașii fetiței lor. Petrecerea a fost una restrânsă, în familie, la locuința lor din Corbeanca.

Gabriela Cristea i-a rupt turta fetiței sale la 2 ani. Ce a ales micuța Iris de pe tavă

Prezentatoarea TV a menționat că fericitul eveniment a avut loc înainte de instituirea carantinei și invitații s-au prezentat la locație cu un test COVID realizat înainte.

„A fost o petrecere mică, dar cu oameni speciali. Pentru cârcotași, petrecerea a fost făcută înainte de carantină și ne-am testat cu toții”, a ținut să precizeze Gabriela Cristea, pe contul ei de Instagram. Soția lui Tavi Clonda a postat pe Instagram mai multe imagini și chiar filmulețe de la eveniment, la care au fost prezenți și nașii micuței, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu.

Gabriela Cristea i-a tăiat turta fetiței sale, alături de nașa Cristina Șișcanu. Ce a ales micuța Iris de pe tavă

Micuța Iris, alegeri neașteptate de pe tăvița

Nașa Cristina Șișcanu a fost cea care s-a ocupat de obiectele puse pe tăviță, de pe care fetița urma să aleagă. Printre obictele expuse s-au numărat cheile de la mașină, pixul, cartea, seringa, inelul cu diamante, microfonul, peria de păr etc. Micuța Iris și-a surprins părinții cu alegerile ei: cartea, seringa, apoi banii.

Vezi si: Stii ce se pune pe tava la taierea motului / ruperea turtei? Ai intreaga lista aici | Demamici.ro

Gabriela Cristea i-a tăiat turta fetiței sale, alături de nașa Cristina Șișcanu. Ce a ales micuța Iris de pe tavă

„Mami te iubește mult de tot. N-am înțeles-o pe aia cu seringa, dar dacă tu vrei să faci asta, mami și tati te susțin din tot sufletul și o să faci tot ce vrei tu. Eu nu-ți doresc decât să fii sănătoasă, norocoasă în viață, să-ți dea Dumnezeu fericire și noi o să fim pe lângă tine să te iubim, să te aplaudăm pentru tot ce faci. Te iubește mami din toată inimioara”, i-a spus Gabriela Cristea fetiței sale. Mezina familiei a împlinit în luna martie vârsta de 2 ani.

Sarcină minune pentru Gabriela Cristea. Vedeta cheltuise 30.000 de euro ca să poată rămâne însărcinată

Pentru Gabriela Cristea, drumul către maternitate nu a fost unul ușor. Prezentatoarea TV s-a chinuit ani buni pentru a rămâne însărcinată și a apelat la diferite tratamente, dar și la fertilizare in vitro.

Nimic nu a funcționat, în ciuda faptului că vedeta cheltuise aproximativ 30.000 de euro pentru a-și vedea visul devenit realitate.

Ulterior, atunci când se aștepta mai puțin, Gabriela a rămas însărcinată pe cale naturală cu Victoria.

„Nu au reușit pe toate pe care le-am făcut. Am făcut șase de-a lungul timpului. Înainte să rămân însărcinată cu Victoria am făcut într-un singur an, înainte cu trei-patru luni de rămâne însărcinată, am făcut patru FIV-uri și încă un tratament, practic cinci tratamente într-un an. Fizic nu ai cum să faci mai multe.

E foarte greu. Nu tratamentul este greu, ci partea psihologică. Din păcate, în România nu există asistența asta psihologică”, mărturisea Gabriela, într-un interviu, în urmă cu 2 ani.

Vezi si: Gabriela Cristea vrea să apeleze la un psiholog pentru fetița cea mică: „Nu știm ce să mai facem. De ceva timp Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții” | Demamici.ro

Vezi si: Zi de sărbătoare pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Victoria, fetița lor cea mare, a împlinit 3 ani | Demamici.ro

Vezi si: Gabriela Cristea, obezitate de gradul 1 după cele două sarcini. Ce dietă a ținut pentru a scăpa de 25 kg | Demamici.ro