Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au retras fetițele de la grădinița privată. Cele mici frecventează acum una de stat: „Te gândești să fie bine pentru copii”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au retras fetițele de la grădinița privată. Cele mici frecventează acum una de stat: „Te gândești să fie bine pentru copii”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au retras fetițele de la grădinița privată. Cele mici frecventează acum una de stat: „Te gândești să fie bine pentru copii”. Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt părinții a două fetițe minunate, cu ochi albaștri, pe care le adoră. Cum cele mici sunt de vârsta la care merg la grădiniță, acest an școlar care abia a început, a venit cu schimbări în familia vedetelor.

Dacă până acum, cele două fetițe, Victoria și Iris, frecventau o grădiniță privată, în acest an, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au înscris copiii la una de stat. Într-un interviu pentru Fanatik, Tavi Clonda a dezvăluit de ce au luat această decizie.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au retras fetițele de la grădinița privată

„Deși fetele noastre sunt la grădinițe de stat… s-a scumpit și grădinița de stat cu 82%. Nu mai știu exact cât era anul trecut, dar nu sunt așa scumpe ca cele private și am fost foarte mulțumiți de grădiniță, dar și de preț, dar sigur nu era mult. Acum o să se simtă un pic. Acum avem de plătit 40 de lei pe zi. Nu prea sunt eu cu banii.

Am ținut cont și de aspectul financiar, dar nu a fost primul, pentru că nu eram mulțumiți de unde mergeau amândouă… Ni s-a propus aici, este mai aproape de casă și am fost foarte bucuroși. Dacă am și plătit mai puțin a fost bonus, dar nu ne-am gândit la bani, că nici când ne-am dus la privat nu ne-am gândit. Știi cum sunt părinții, te gândești să fie bine pentru copii, nu contează acum… care este efortul financiar”, a mărturisit Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinți după o perioadă în care au apelat la tratamente de fertilitate. La scurt timp după, vedeta avea să afle că a rămas din nou însărcinată, cu cea de-a doua fetiță a lor. Micuța Thea Iris Selena avea să le întregească familia, fără ca acest lucru să fie plănuit.

Gabriela Cristea a avut probleme cu greutatea după cele două sarcini

Gabriela Cristea s-a îngrășat după cele două sarcini, ajungând să cântărească 86 kg. Acela a fost momentul în care prezentatoarea TV a decis să-și schimbe complet stilul de viață. Motivată să scape de kilogramele în plus, Gabriela Cristea a ținut o dietă strictă, reușind să dea jos 25 kg și a început să-și iubească din nou corpul.

„Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede, doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificarii alimentelor, așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împartite în 5 mese, 3 principale si 2 gustări. E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport.”, spunea Gabriela Cristea cu ceva timp în urmă.

Vezi si: Gabriela Cristea, despre chinul prin care a trecut pentru a deveni mama: „Ne-am hotarat sa nu mai facem. Sa ne oprim din tratamente”| Demamici.ro

Vezi si: Gabriela Cristea, obezitate de gradul 1 după cele două sarcini. Ce dietă a ținut pentru a scăpa de 25 kg | Demamici.ro

Sursa foto: Instagram