Bella Victoria Margot, fetița cea mare a Gabrielei Cristea, a împlinit 5 ani: „M-am rugat pentru ea, am implorat” | Demamici.ro

Bella Victoria Margot, fetița cea mare a Gabrielei Cristea, a împlinit 5 ani:

Bella Victoria Margot, fetița cea mare a Gabrielei Cristea, a împlinit 5 ani: „M-am rugat pentru ea, am implorat.” Zi importantă pentru Gabriela Cristea și familia ei, la final de septembrie. În urmă cu 5 ani, vedeta de televiziune trăia cel mai mare miracol din viața ei de până atunci: momentul în care a devenit pentru prima dată mamă.

Micuța Bella Victoria Margo a fost multă vreme așteptată de părinții ei, iar venirea ei pe lume i-a adus multă bucurie și iubire în suflet Gabrielei Cristea. Vedeta devenise, într-un final, mamă, așa cum visa de multă vreme.

Bella Victoria Margot, fetița cea mare a Gabrielei Cristea, a împlinit 5 ani: "M-am rugat pentru ea, am implorat"

Anul acesta, pe 23 septembrie, primul copil al cuplului Gabriela Cristea- Tavi Clonda a împlinit vârsta de 5 anișori. Victoria a fost sărbătorită cu mare fast, ca în fiecare an, iar anul acesta, mămica Gabriela Cristea a făcut și o mărturisire emoționantă în public.

Bella Victoria Margot, fetița cea mare a Gabrielei Cristea, a împlinit 5 ani: „Ea este mica mea mare și o să rămână așa toată viața”

Bella Victoria Margot, fetița cea mare a Gabrielei Cristea, a împlinit 5 ani: "M-am rugat pentru ea, am implorat"

Despre cele două fetițe ale sale, prezentatoarea TV are doar cuvinte de laudă. Cele două minuni cu ochi albaștri au moștenit tot ce era mai frumos de la ambii părinți.

Gabriela Cristea recunoaște, însă, că simte că fetița cea mare a moștenit mai mult din partea ei și a dat de înțeles că îi aduce aminte de ea, așa cum era în copilărie.

„5 ani! Uitându-mă la pozele cu ea, mi-au dat lacrimile de emoție… iar acum plâng de-a binelea. M-am rugat pentru ea și chiar am implorat, dar ea trebuia să vină în lumea asta fix acum 5 ani. Blândă și generoasă, cu dorință să învețe toate tainele lumii, ne luminează viața ca un far. Știe să aprecieze lucrurile și revarsă dragoste cu generozitate și bucurie. Ea este mica mea mare și o să rămână așa toată viața. La mulți ani, Victoria! Sunt fericită, măgulită și privilegiată că sunt mămica ta. Am să fiu mereu lumina care să te ocrotească. Mami, tati și Iris te iubesc până la stele!’”, a transmis Gabriela Cristea în mediul online.

Bella Victoria Margot, fetița cea mare a Gabrielei Cristea, a împlinit 5 ani: "M-am rugat pentru ea, am implorat"

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare la emisiunea la care lucrau și s-au îndrăgostit iremediabil unul de altul.
Cei doi s-au căsătorit în 2019 și au împreună două fetițe: Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

„Întâlnirea cu el mi-a întors viața cu susul în jos, mi-a schimbat valorile și mi-a alinat zbuciumul sufletesc. Suntem de peste 6 ani împreună și am construit împreună cat pentru 6 vieți. Abia aștept să văd ce o să mai vină! @taviclonda #victorienii #taticlonda #loveofmylife”, scria Gabriela pe o rețea socială, la scurt timp după ce s-a căsătorit.

Vezi și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au retras fetițele de la grădinița privată. Cele mici frecventează acum una de stat: „Te gândești să fie bine pentru copii”

Vezi si: Gabriela Cristea a pierdut o sarcina la 8 saptamani: „Se oprise din evolutie!” | Demamici.ro