Cele mai tinere mame din istorie. Fetița devenită mamă, la doar 5 ani și 7 luni | Demamici.ro

Cele mai tinere mame din istorie. Fetița devenită mamă, la doar 5 ani și 7 luni | Demamici.ro

Cele mai tinere mame din istorie. Pentru aceste fetițe, prima experiență a maternității s-a întâmplat mai devreme decât ar fi trebuit. În unele cazuri, au existat anumite anomalii care au declanșat o pubertate timpurie, iar în altele au ajuns victimele unor circumstanțe nedorite sau chiar a unor abuzuri.

Pentru cele mai tinere mame din istorie, sarcina a apărut în viața lor într-o perioadă în care unele fetițe încă se mai joacă cu păpușile, iar singurele lor griji sunt temele date de profesori.

Cele mai tinere mame din istorie. Mamă la vârsta de 8 ani și 7 luni

O fetiță de 8 ani și 7 luni este unul dintre cazurile recente de sarcină timpurie. Se întâmpla în anul 2000, însă informațiile au fost ținute cât mai departe de presă.

Tot ce se știe acum este că Anna „Anya” avea 8 ani și 7 luni și a născut în Rostov-pe-Don, după ce a fost violată de vecinul său, în vârstă și el de doar 13 ani.

Cu câteva decenii în urmă, de data aceasta în Peru, o altă fetiță devenea mamă tot la vârsta de 8 ani și 7 luni.

Hilda făcea parte dintr-o familie săracă și împărțeau aceeași cameră. Vărul ei în vârstă de 22 de ani a abuzat-o pe copilă, fără ca cineva să știe. Ulterior el a fost arestat. Hilda a născut pe 2 decembrie 1957 o fetiță, culmea, fără ajutorul anesteziei.

Cele mai tinere mame din istorie. Fetiță de 8 ani și 5 luni, bănuită inițial că ascunde droguri în abdomen

În anul 2004, o fetiță din Ciudad Bolivar, Columbia a fost violată de un individ în vârstă de 32 de ani, în drumul ei spre alimentară. Nimeni nu ar fi bănuit sarcina fetei, până când, 8 luni mai târziu, fetița și mama ei au fost arestate.

Oamenii legii suspectau că mama fetei s-ar fi folosit de aceasta pentru a ascunde droguri, ceea ce ar fi explicat abdomenul umflat al fetei. Ulterior, s-a aflat adevărul despre sarcina micuței. Copila a născut, însă agresorul nu a fost pus sub acuzare, din cauza refuzului mamei care se temea de amenințările lui.

Mum-Zi, Nigeria, 8 ani şi 4 luni

Cele mai tinere mame din istorie. Fetița devenită mamă, la doar 5 ani și 7 luniMum-Zi a devenit nu doar una dintre cele mai tinere mame din istorie, dar și cea mai tânără bunică din întreaga lume.

Fetița promisă unei căpetenii din Africa, așa cum prevede tradiția, s-a dezvoltat mai devreme decât în mod normal, iar astfel concepția a fost posibilă.

La vârsta de doar 8 ani și 4 luni, ea a născut o fetiță în anul 1884. În mod surprinzător, fetița ei avea să nască și ea un copil, tot la vârsta de 8 ani.

Vezi si: O tanara de 25 de ani a nascut natural septupleti: 6 fete si un baietel VIDEO | Demamici.ro

Griseldina Acuna, Columbia, mamă la 8 ani și 2 luni

Se întâmpla în anul 1936 și potrivit unor documente care s-au păstrat reiese că fetița cu numele Griseldina Acuna a început să aibă prima menstruație la vârsta de doar 3 ani. Ea a născut un băiețel.

Cele mai tinere mămici din istorie. Cezariană la vârsta de 8 ani

Cele mai tinere mame din istorie. Fetița devenită mamă, la doar 5 ani și 7 luni

O fetiță de 8 ani din Mexic a născut prin cezariană un băiețel perfect sănătos la Centrul Național din Guadalajara, în anul 1993. Fetița a rămas însărcinată în urma unui abuz din parte unchiului ei. Atât mama, cât și copilul, au fost declarați sănătoși.

Familia fetei a încercat să ascundă abuzul, din cauza circumstanțelor rușinoase.

Fetiță din India, mamă la 6 ani și 7 luni

O fetiță de doar 6 ani și 7 luni din India se numără printre cele mai tinere mămici din lume.
În data de 7 iunie 1932, copila a născut la spitalul Victoria Zanana din Delhi, după ce a ajuns la spital acuzând dureri în partea inferioară a abdomenului.

Cu adevărat bizar este faptul că fetița nu avusese niciodată prima menstră și nici măcar sânii nu i se dezvoltaseră.

Yelizaveta “Liza” Gryshchenko, URSS, mamă la 6 ani

Un caz uluitor s-a petrecut în anii ’30 în URSS. O copilă de 5 ani, care se dezvoltase precoce, a ajuns la spital cu abdomenul umflat. Medicii confirmă sarcina, iar apoi află că micuța Liza fusese victima unui viol, agresorul fiind chiar bunicul fetei de 69 de ani.

Copilul Lizei moare la naștere, după ce părinții ei refuză cezariana.

După întregul episod, întreaga familie imigrează pentru a scăpa de această poveste care nu le mai dădea pace și stârnea curiozitatea oamenilor. Totuși, bunicul agresor rămâne în continuare în familie, chiar și după acest incident.

Cele mai tinere mame din istorie. Cea mai tânără mămică din lume: Lina Medina, 5 ani și 7 luni

Cele mai tinere mame din istorie. Fetița devenită mamă, la doar 5 ani și 7 luni

Lina Medina este o fetiță din Peru care a reușit să aducă pe lume un copil sănătos la vârsta de doar 5 ani și 7 luni.

Copila are parte de prima menstruație pe când era doar un bebeluș, iar la vârsta de 4 ani începe să i se dezvolte și pieptul.

Pe 14 mai 1939 Lina naşte un copil sănătos, Gerardo, doctorii observând în timpul operaţiei de cezariană şi maturitatea organelor sexuale.

Cele mai tinere mame din istorie. Fetița devenită mamă, la doar 5 ani și 7 luni
Cu adevărat uimitor este faptul că, până la vârsta de 10 ani, Gerardo crede că Linda este sora lui mai mare. După ce a aflat adevărul, cei doi se comportă tot ca frate și soră.

Despre circumstanțele în care a avut loc sarcina, fetița a spus că nu știe. La un moment dat, au existat suspiciuni în privința tatălui ei, acuzat de abuz de minori, însă a fost eliberat ulterior, din lipsă de probe concludente.

Vezi si: Sextupleti, nascuti pe cale naturala in mai putin de 10 minute. Femeia a avut o sarcina extrem de rara, 1 la 4,7 miliarde | Demamici.ro