Bucurie imensă pentru Cătălina Ponor. Sportiva a anunțat că este însărcinată: „Va fi cea mai strălucitoare medalie” | Demamici.ro

Bucurie imensă pentru Cătălina Ponor. Sportiva a anunțat că este însărcinată: „Va fi cea mai strălucitoare medalie” | Demamici.ro

Bucurie imensă pentru Cătălina Ponor! Cătălina Ponor trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. La doar două luni de când s-a căsătorit civil cu Bogdan Jianu, fosta gimnastă a anunțat că este însărcinată printr-o postare pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat o fotografie cu ea și tortul aniversar, dar și una în care apare alături de soțul său.

În cea de-a doua imagine din postarea de pe Instagram, burtica de gravidă a Cătălina Ponor este vizibilă, urmăritorii acesteia necontenind cu mesajele și urările de bine.

„Mulțumesc din suflet tuturor, pentru urări! M-am simțit răsfățată… Sunteți minunați! A fost o zi specială… De fapt, am început anul cu evenimente frumoase în viața mea împreună cu Bogdan Jianu… #halloffame #cununiacivila… Iar acum am primit cel mai frumos și prețios cadou. Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastră!”, a scris Cătălina Ponor, alături de hashtagurile: „bebeluș, iubire, în curând părinți, abia aștept să vii pe lume, prețiosul meu”.

Marea gimnastă s-a retras din activitate în urmă cu 5 ani, iar în anul 2018 și-a recunoscut relația cu Bogdan. Diferența de vârstă dintre  ei nu a fost o problemă pentru Cătălina Ponor. Soțul sportivei este cu 18 ani mai mare decât ea. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu sunt împreună de 4 ani, cei doi s-au logodit în anul 2020 și s-au căsătorit în luna iunie a acestui an (2022).

„8.06.2022.. O zi superbă cu veselie, fericire si iubire, alături de familie si prieteni apropiați, care au fost alături de mine și @bogdan_ristea_jianu la Cununia Civilă, care s-au bucurat pentru noi”, scria fosta gimnastă pe rețelele sociale, în ziua fericitului eveniment.

Bogdan Jianu este actor și regizor, supranumit „Vlad Țepeș” pentru contribuția sa în filmele cu caracter istoric. Acesta a mai fost căsătorit cu Julia Chelaru, fostă membră a trupei „Exotic”.

Sursa foto: Instagram