Actrița Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, este însărcinată: „Ne-am dorit foarte mult copii” | Demamici.ro

Actrița Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, este însărcinată:

Dalida din Las Fierbinți se pregătește să devină din nou mamă. Nu în serial, ci chiar în viața reală. Actrița Ecaterina Ladin, cea care dă viață personajului Dalida, așteaptă cel de-al doilea copil.

Născută și crescută la Chișinău, Ecaterina Ladin și-a luat viața în mâini la vârsta de 17 ani, atunci când s-a mutat la București.

La vârsta de 34 de ani, actrița a aflat cu bucurie că este din nou însărcinată și va fi din nou mamă de băiat.

Actrița Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, este însărcinată: "Ne-am dorit foarte mult copii"

„Sunt însărcinată în patru luni. Ne-am dorit foarte mult copii și eu, și soțul meu. Încă de când ne-am cunoscut, ne-am dorit. Și Marcu, fiul nostru și-a dorit. Mi-e rău în perioada asta și obosesc foarte repede. Dimineața îmi este somn. Voi avea încă un băiat. Nu am pofte. Dacă văd ceva, îmi este poftă ”, a declarat Ecaterina Ladin în cadrul emisiunii La Măruță.

Actrița Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, este însărcinată: "Ne-am dorit foarte mult copii"

Ecaterina Ladin este căsătorită cu Laurenţiu Ladin, un om de afaceri originar din Republica Moldova, cu care are un băiat pe nume Marcu. În doar câteva luni, cei doi vor deveni din nou părinți.

Actrița Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, este însărcinată: "Ne-am dorit foarte mult copii"

Oamenii o recunosc pe stradă și o strigă „Dalida”

Actrița Ecaterina Ladin i-a cucerit pe români odată cu apariția sa în Las Fierbinți. Și nu de puține ori oamenii au asociat-o cu personajul chiar și când au zărit-o pe stradă.

„Numai Dalida mă strigă. (Râde) Şi uneori mai îmi ziceam: „Băi, dar chiar nu ştie lumea asta cum mă cheamă? Nu ştie că Dalida e un personaj pe care eu îl interpretez.” Dar mă bucur că lumea se uită la serial şi mă strigă Dalida, dar dacă mi-ar mai zice şi pe nume din când în când, ar fi un motiv în plus de bucurie”, mai spune ea.

Uneori, celebritatea poate deveni copleșitoare, iar acest lucru l-a resimțit și viitoarea mămică.

Actrița Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, este însărcinată: "Ne-am dorit foarte mult copii"

„Îi înţeleg pe oameni, majoritatea mă ştie doar de la televizor. Mulţi se aşteaptă când mă văd pe stradă să am umorul unui actor care joacă un personaj de comedie sau să fiu la fel ca Dalida, dar nu sunt.

Înţeleg şi accept lucrurile astea şi ofer tot timpul o dispoziţie bună oamenilor care vin spre mine. Dar uneori ai zile proaste şi atunci nu-mi convine, uneori vrei să nu te recunoască nimeni şi mergi cu gluga pe cap dacă vrei să-ţi cumperi lapte şi pâine, pentru că până la magazin s-ar putea să te opreşti de trei ori pentru că te recunosc oamenii”, a mai spus ea.

Vezi si: Iulia Albu și-a sărbătorit fetița. Mikaela a împlinit 11 ani și seamănă leit cu mama sa | Demamici.ro

Vezi si: Andreea Bălan își serbează astăzi fetița cea mare. Ella Maya a împlinit 4 anișori: „Parcă ieri o țineam în brațe pentru prima oară” | Demamici.ro