Iubita lui Codin Maticiuc, însărcinată a doua oară. Primele fotografii cu burtica | Demamici.ro

Iubita lui Codin Maticiuc, însărcinată a doua oară. Primele fotografii cu burtica | Demamici.ro

Iubita lui Codin Maticiuc însărcinată a doua oară. Codin Maticiuc a publicat și prima imagine în care iubita lui apare cu burtică, alături de fiica sa pe nume Smaranda.

Codin Maticiuc a făcut publică prima imagine cu partenera sa cu burtică și fiica lor pe pagina de Facebook. Alături de fotografie, actorul a scris și un mesaj emoționant în care vorbește despre cel de-al treilea copil pe care îl are cu Ana Pandeli. Textul redactat a fost intitulat de către vedetă „Copilul numărul 3”.

Deși Codin Maticiuc nu are în plan să se însoare cu mama fiicei sale, familia trăiește o viață împlinită. Părinții radiază de fericire, mai ales că așteaptă și al treilea copil, potrivit celor dezvăluite de către actor.

Ce a spus Codin Maticiuc despre al treilea copil

Iubita lui Codin Maticiuc însărcinată a doua oară. „Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică.

Campania noastră continuă, aștept să văd pozele voastre cu îndemn la sms, cu tag la Fundația Metropolis și #mysummerbody și #spitalepublicedinbaniprivati.

Vă las o poză la comentarii ca să vedeți cum arată harta noastră acum. Harta celor care deja ați dat sms la 8845 cu textul FACEM și continuați să rămâneți alături.

Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta, dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei.

Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”, a transmis Codin Maticiuc, într-o postare pe Facebook.

Codin Maticiuc mai are un copil

Iubita lui Codin Maticiuc însărcinată a doua oară. Deși nimeni nu putea să și-l imagineze pe Codin Maticiuc în ipostaza de părinte, Ana Pandeli a reușit să-l transforme într-un familist convins. La sfârșitul anului trecut, afaceristul a dezvăluit că își dorea un al treilea copil, pe lângă cei doi pe care îi are deja.

Codin Maticiuc are cu Ana Pandeli o frumoasă fetiță, pe nume Smaranda. De asemenea, Ana Pandeli mai are un băiat, dintr-o relație anterioară. Copilul a fost primit cu brațele deschise în familie. Mai mult, se pare că a devenit și cel mai bun prieten al lui Codin Maticiuc.

Vezi și: Fetița lui Codin Maticiuc, bucățică ruptă din el: „Copia identică a lui tati” | Demamici.ro

Vezi si: Codin Maticiuc, topit după fetița lui: „Îmi cer scuze de la toți cei pe care îi iubesc, doar EA a fost în capul meu!” | Demamici.ro