Fetița lui Codin Maticiuc, bucățică ruptă din el: „Copia identică a lui tati” | Demamici.ro

Fetița lui Codin Maticiuc, bucățică ruptă din el:

Fetița lui Codin Maticiuc, bucățică ruptă din el: „Copia identică a lui tati”. Codin Maticiuc este tare mândru de fetița lui, Smaranda.

De când a devenit tătic, prioritățile au devenit altele în viața lui Codin Maticiuc, iar rolul său de tată a fost cap de listă.

De când a venit pe lume fetița sa, la o maternitate din Statele Unite ale Ameriricii, actorul a petrecut multe momente magice alături de micuța lui, pe care a botezat-o Smaranda.

„Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii”.

În vârstă de aproape 3 anișori, micuța Smaranda seamănă la trăsături din ce în ce mai mult cu tatăl ei. Blondă, cu ochi albaștri, fetița i-a cucerit pe internauți cu ultima fotografie postată de actor.

Fetița lui Codin Maticiuc, bucățică ruptă din el: "Copia identică a lui tati"

„Copia identică a lui tati”, „Ce mult semănați ❤️”, „O dulceață de fetiță!!! ❤️ Asemănare perfectă!!”, au fost doar câteva dintre comentariile primite.

Cine este mama Smarandei, cea care l-a făcut tată pe Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a devenit pentru prima dată tatic în aprilie 2019, atunci când iubita lui a născut-o pe fetița lor.

Fetița lui Codin Maticiuc, bucățică ruptă din el: "Copia identică a lui tati"

Deși a preferat să rămână misterios cu privire la partenera lui, în urmă cu ceva timp, Codin Maticiuc a postat și prima fotografie cu mama fetiței. Tânăra mămică în vârstă de 30 de ani i-a trimis actorului o fotografie cu micuța Smaranda, în timp ce Codin Maticiuc era plecat de acasă.

„Îmi e dor de fetele mele”, a scris Codin în dreptul fotografiei.

Tânăra mai are un copil, Mario, care are o relaţie bună atât cu mama lui, cât şi cu iubitul ei: „Are părul negru, are 30 de ani și uneori când ne întâlnim cu mai mulți oameni îmi spune să fiu politicos. Ea se comportă ca orice mamă”, a fost prima descriere făcut de vedetă atunci când a fost întrebat de ea.

Fetița lui Codin Maticiuc, bucățică ruptă din el: "Copia identică a lui tati"

Deși au împreună un copil și plănuiesc să își mărească în viitor familia, Codin Maticiuc nu se vede prea curând în fața altarului, alături de femeia iubită, iar asta fiindcă niciunul dintre ei nu crede în căsătorie, însă totodată nu exclud nimic.

„Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?”

Vezi si: Codin Maticiuc, topit după fetița lui: „Îmi cer scuze de la toți cei pe care îi iubesc, doar EA a fost în capul meu!” | Demamici.ro

Vezi si: Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară. Anda Călin a adus pe lume un băiețel | Demamici.ro

Vezi si: Bogdan Vlădău a devenit tătic. Gina Chirilă a născut | Demamici.ro