Andreea Ibacka și Cabral au anunțat sexul bebelușului lor. Viitorul tătic, încântat de veste: „Nu pot să cred!” VIDEO | Demamici.ro

Andreea Ibacka și Cabral au anunțat sexul bebelușului lor. Surpriză de proporții pentru viitorul tătic:

Andreea Ibacka și Cabral au anunțat sexul bebelușului lor. Viitorul tătic, încântat de veste: „Nu pot să cred!”. Andreea Ibacka și Cabral au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil al lor. După multe luni în care viitorii părinți au preferat să păstreze misterul, cei doi au dat vestea cea mare în cel mai inedit mod cu putință.

Responsabilă de marele anunț a fost mămica Andreea Ibacka, care a reușit să-l ia prin surprindere chiar și pe soțul ei. După ce Cabral i-a spus în repetate rânduri că vrea să păstreze surpriza până în ziua în care se va naște copilul, Andreea a făcut marea dezvăluire în luna a opta de sarcină.

Andreea Ibacka și Cabral au anunțat sexul bebelușului lor. Viitorul tătic, încântat de veste: „Nu pot să cred!” | Demamici.ro

Andreea Ibacka și Cabral au anunțat sexul bebelușului. Cabral: „Nu îmi vine să cred”

Vestea cea mare a venit în cel mai inedit mod cu putință, iar întreg momentul a fost filmat. Andreea Ibacka a intrat peste Cabral în baie și a aruncat cu confetti de culoare albastră.

„Nu te-ai lăsat, nu? E băiat? Nu îmi vine să cred. Incredibil”, a fost prima reacție a lui Cabral.

„N-am avut încotro, Andreea Ibacka mi-a dat de m-a julit. S-a dat cu confetti… de o anume culoare. Nu fiți spoileri, lăsați uaminii să fie și ei surprinși!”, a postat Cabral pe Facebook.

Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka, a împlinit 2 ani! „La mulți ani, copilul meu bun!” | Demamici.ro

Vestea că va deveni tatăl unui băiețel l-a încântat peste măsură pe Cabral. Vedeta de televiziune și Andreea Ibacka mai au împreună o fetiță, pe nume Namiko.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Din căsnicia anterioară, cu Luana, Cabral mai are tot o fată, pe Inoke, ajunsă deja la vârsta adolescenței.

Cabral, din nou tătic. Andreea Ibacka este însărcinată: „Încă unul. Din toamnă” | Demamici.ro

Cabral Ibacka si Andreea Pătrașcu s-au cunoscut pe platourile de filmare și s-au căsătorit în 2011. În 2013 au lansat împreuna proiectul „Casa Ibacka”, o emisiune pe care o moderau împreună. Cabral Ibacka a mai avut un mariaj, cu Luana Ibacka, cu care are o fiică, pe Inoke, în vârstă de 17 ani.

Vezi si: Cabral, din nou tătic. Andreea Ibacka este însărcinată: „Încă unul. Din toamnă” | Demamici.ro

Vezi si: Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka, a împlinit 2 ani! „La mulți ani, copilul meu bun!” | Demamici.ro

Vezi si: Imagini adorabile cu Cabral și fetița sa, Namiko: „Zgâtia asta nu obosește niciodată!” | Demamici.ro

Vezi si: Cum arată acum Inoke Ibacka, prima fiică a lui Cabral? A împlinit 17 ani și s-a transformat într-o adolescentă superbă | Demamici.ro