Cabral, fotografie de colecție cu Namiko și Tiago: „poza arată 2/3 perfecțiune pentru mine” | Demamici.ro

Cabral, fotografie de colecție cu Namiko și Tiago: „poza arată 2/3 perfecțiune pentru mine” | Demamici.ro

Cabral, fotografie de colecție cu Namiko și Tiago. Cabral a făcut publică o imagine de colecție cu micuții Namiko și Tiago, copilașii pe care îi are cu Andreea Ibacka. Cu zâmbete largi, fără filtre sau alte artificii, cei trei au fost surprinși în toată frumusețea naturaleții.

„Cu Namiko – Zdrăngănito și Tiago – Pofticiosu’. Inoke la facultate… așa că mai mult pe Whatsapp și Skype. Si cumva fix ca în poza asta arată 2/3 de perfecțiune pentru mine.”, a scris prezentatorul de la PRO TV în dreptul fotografiei care a adunat zeci de mii de like-uri în doar câteva ore.

Mesajele de la urmăritori au început și ele să curgă cu miile: „Te-a binecuvântat Dumnezeu, după sufletul tău frumos!”, „Așa să vă țină Dumnezeu- Frumoși și sănătoși – toți împreună!”, „Sunteți o familie superbă! Să vă trăiască frumoșii copii, să aveți parte numai de bucurii din partea lor!” au fost doar câteva dintre comentariile încărcate de urări și gânduri frumoase pentru familia Ibacka.

Cabral, fotografie de colecție cu Namiko și Tiago: „poza arată 2/3 perfecțiune pentru mine” | Demamici.ro

Cabral este foarte apropiat de comunitatea sa și a mulțumit tuturor printr-un mesaj: „Vă spun pe scurt și sincer: mulțumim mult de tot pentru toate vorbele astea frumoase pe care ni le-ați spus în comentarii!”.

În urmă cu câteva zile și Andreea Ibacka a postat pe Instagram o fotografie cu Tiago, de la malul mării: „Cu sufletul și brațele pline 🙏🏼♥️”, a scris actrița în dreptul imaginii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Cabral a devenit tată de băiețel. Mesajul postat de prezentatorul TV, în ziua în care Andreea Ibacka a născut:

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.

P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a fost mesajul prin care Cabral a nunțat pe pagina sa oficială de Facebook că a devenit tată pentru a treia oară, pentru prima dată tată de băiețel. Tiago Ibacka a venit pe lume prin cezariană, în octombrie 2021.

Cabral și Andreea Ibacka mai au împreună o fetiță născută în 2018. Namiko le-a adus împlinire și i-a făcut să cunoască iubirea de părinte nelimitată.

Cabral Ibacka si Andreea Pătrașcu s-au cunoscut pe platourile de filmare și s-au căsătorit în 2011. În 2013 au lansat împreuna proiectul „Casa Ibacka”, o emisiune pe care o moderau împreună. Cabral Ibacka a mai avut un mariaj, cu Luana Ibacka, cu care are o fiică, pe Inoke, în vârstă de 17 ani.

Vezi și: Cabral și Andreea Ibacka au ales un prenume inedit pentru băiețelul lor | Demamici.ro

Vezi si: Cabral suferă de Sindromul picioarelor neliniștite. Namiko s-ar putea să fi moștenit boala tatălui său: „Am văzut mișcările pe care le face!” | Demamici.ro

Vezi si: Andreea Ibacka, de 3 ani mămică: „Acum fix 3 ani ne-a ales pe mine și Cabral să-i fim părinți” | Demamici.ro

Vezi si: Povestea neștiută a Andreei Ibacka. A fost la un pas să nască prematur la 27 de săptămâni de sarcină | Demamici.ro

Vezi si: Andreea Ibacka, primele declarații după naștere: „Este un băiețel super cuminte. Nu știu cu cine seamănă” | Demamici.ro