Andreea Bălan, primele declarații după ce-a ajuns de urgență la spital: „Sunt sub tratament și observație!” | Demamici.ro

Andreea Bălan, primul diagnostic primit la spital:

Andreea Bălan, primele declarații după ce-a ajuns de urgență la spital: „Sunt sub tratament și observație!” Andreea Bălan s-a internat la începutul acestei săptămâni într-o clinică privată din Capitală. Artista s-a prezentat la spital, din cauza unor dureri abdominale insuportabile.

Inițial, medicii au decis să o programeze pe artistă pentru operație.

Problemele de sănătate ale Andreei Bălan au stârnit îngrjiorare în rândul apropiaților, dar și în rândul fanilor ei, mai ales că în ultimii doi ani Andreea s-a mai aflat în praguri critice cu sănătatea.

Din fericire, de această dată, medicii au decis să renunțe deocamdată la intervenția chirurgicală. Artistei i-a fost descoperit un abces abdominal, iar din acest motiv se cofrunta și cu dureri îngrozitoare.

Andreea Bălan, primele declarații după ce-a ajuns de urgență la spital: „Sunt sub tratament și observație!”

Aflată de câteva zile singură, în salonul din clinică, fără vizitatori, Andreea Bălan a împărtășit prin intermediul rețelelor de socializare care sunt stare și evoluția ei.

Din primele impresii, starea ei este una stabilă, însă va mai rămâne o perioadă sub observație.

Andreea Bălan, primul diagnostic primit la spital: "Abia aștept să le strâng în brațe pe Ella și pe Clara!"

„M-am internat în spital, luni seara, cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație. Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. „

Andreea Bălan a mărturisit că cel mai greu îi este atunci când e departe de fetițele ei și că abia așteaptă să ajungă acasă să le strângă în brațe.

Andreea Bălan, primul diagnostic primit la spital: "Abia aștept să le strâng în brațe pe Ella și pe Clara!"

„În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost și sunt persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă să le strâng în brațe pe Ella și Clara.

Vă doresc sănătate tuturor!”, a mai spus ea.

În urmă cu puțin timp, Andreea a postat pe contul de Instagram o fotografie cu cele două micuțe care se bucură făcând activități specifice toamnei. Gândul artistei este numai la cele două comori care o așteaptă acasă. Pentru ele vrea să se însănătoșească cât mai repede.

„Ella si Clara 👧👶 sunt iubirile mele care imi dau putere, ele ma implinesc la cel mai profund nivel si pentru ele lupt in fiecare zi sa fiu sanatoasa ca sa pot sa am grija de ele 🙏❤️🤗🎼😍”

Andreea Bălan, primele declarații după ce-a ajuns de urgență la spital: "Sunt sub tratament și observație!" | Demamici.ro

În stop-cardio respirator la a doua naștere

Andreea Bălan s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. Andreea Balan a suferit un soc cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana pe 04.03.2019. Artista a facut embolie amniotica, o complicatie foarte rara care apare o data la 80.000 de cazuri.

Vezi si: ANDREEA BALAN A POVESTIT IN DETALIU CE I S-A INTAMPLAT IN SALA DE OPERATII: “SANGERAM PESTE TOT. ERAM INCHISA SI TOTUSI SANGERAM!”| DEMAMICI.RO

Vezi si: CE ESTE EMBOLIA AMNIOTICA – COMPLICATIA CARE A ADUS-O PE ANDREEA BALAN IN PRAGUL MORTII | DEMAMICI.RO