Andreea Balan a fost operata din nou: „Ma lupt cu durerea fizica. Ma doare… ” | Demamici.ro

Andreea Balan a fost operata din nou:

Andreea Balan a fost operata din nou in urma cu cateva ore. Artista a suferit a treia interventie chirurgicala in mai putin de o luna. De pe patul de spital, slabita, Andreea a facut publica o fotografie si un mesaj destinat celor care i-au transmis un gand bun.

Operatia de eliminare a hematoamelor a decurs bine, iar artista se afla sub stricta supraveghere a cadrelor medicale. Din pacate, Andreea Balan a marturisit ca durerea pe care o simte dupa aceasta interventie este de doua ori mai mare decat cea pe care a simtit-o in urma operatiilor anterioare.

La doar o ora dupa ce a facut publica imaginea pe contul sau de Facebook, Andreea a primit zece mii de comentarii si zeci de mii de reactii. Fanii i-au transmis mesaje de incurajare si de insanatosire grabnica.

Andreea Balan a fost operata din nou: "Ma lupt cu durerea fizica. Ma doare... " | Demamici.ro

Declaratia Andreei Balan de pe patul de spital

„M-am trezit, sunt ok si sunt atent supravegheata si monitorizata. Operatia a decurs bine si s-au eliminat toate hematoamele. Acum ma “lupt” cu durerea fizica deoarece aceasta operatie ma doare cat celelalte 2 la un loc 😔 Multumesc tuturor pentru mesajele frumoase si de incurajare. Ma ajuta mult… „, au fost cuvintele scrise de Andreea Balan pe contul sau de socializare.

Andreea Balan a suferit un soc cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana pe 04.03.2019. Artista a facut embolie amniotica, o complicatie foarte rara care apare o data la 80.000 de cazuri.

Andreea Balan a fost operata din nou: "Ma lupt cu durerea fizica. Ma doare... " | Demamici.ro

Lichidul amniotic i-a intrat in sange facand-o sa intre in soc cardio-respirator. Artista a povestit cu lux de amanunte experienta prin care a trecut.

“Sangeram peste tot. Eu deja eram cusuta, inchisa si totusi sangeram. Au luat toate masurile necesare ca sa curete tot lichidul amniotic si sa curete tot ce trebuia in interior pentru ca nu cumva sa ajunga tot lichidul amniotic in sange pentru ca altfel as fi murit.”

La cateva zile distanta dupa prima interventie chirurgicala a urmat o a doua, pe data de 15.03. cand Andreei Balan i-au fost eliminate niste hematoame. Din pacate, s-au format alte hematoame care au necesitat sa fie eliminate printr-o alta operatie, cea care a avut loc in urma cu cateva ore.

Citeste si:

ANDREEA BALAN A POVESTIT IN DETALIU CE I S-A INTAMPLAT IN SALA DE OPERATII: “SANGERAM PESTE TOT. ERAM INCHISA SI TOTUSI SANGERAM!”| DEMAMICI.RO

CE ESTE EMBOLIA AMNIOTICA – COMPLICATIA CARE A ADUS-O PE ANDREEA BALAN IN PRAGUL MORTII | DEMAMICI.RO