Victor Ponta și Daciana Sârbu, prima fotografie cu Maria, fetița lor înfiată: „Viața ne-a dăruit un suflet nou” | Demamici.ro

Victor Ponta și Daciana Cioloș, prima fotografie cu Maria, fetița lor înfiată:

Victor Ponta și Daciana Sârbu, prima fotografie cu Maria, fetița lor înfiată: „Viața ne-a dăruit un suflet nou”. Victor Ponta și Daciana Sârbu au motiv de sărbătoare în familie, după ce au decis să adopte o fetiță.

Fostul premier al României a vorbit recent despre noul membru al familiei lor, o fetiță pe nume Maria, în vârstă de 6 ani, pe care au adoptat-o dintr-un centru de plasament.

Politicianul a preferat să fie cât mai discret cu acest subiect până acum, pentru a nu se intrepreta că se folosește de acest eveniment din vieților lor pentru a-și face vreun fel de imagine bună în campania electorală.

Victor Ponta și Daciana Cioloș, prima fotografie cu Maria, fetița lor înfiată: "Viața ne-a dăruit un suflet nou"

Victor Ponta și Daciana Sârbu, prima fotografie cu Maria, fetița lor înfiată: „Viața ne-a dăruit un suflet nou”

Dacia Sârbu a postat prima fotografie cu micuța Maria la scurt timp după anunțul făcut de soțul ei.

În imagine, cel mai nou membru al familiei apare alături de prima lor fetiță, Irina, în vârstă de 12 ani. Cele două surioare sunt surprinse în grădină în timp ce se iau în brațe.

Victor Ponta și Daciana Cioloș, prima fotografie cu Maria, fetița lor înfiată: "Viața ne-a dăruit un suflet nou"

„Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos si neasteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie in care mai vine un copil.

Ne bucuram din nou de inocenta copilariei si mai prelungim putin binecuvantarea de a avea un copil mic alaturi de noi.

Va multumim tuturor celor care veti intelege ca nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru ca vrem sa o protejam pe Maria si sa o ajutam sa ajunga la un echilibru in noua ei viata alaturi de noi”, a transmis mămica Daciana Sârbu, în dreptul fotografiei.

Victor Ponta și Daciana Cioloș, prima fotografie cu Maria, fetița lor înfiată: "Viața ne-a dăruit un suflet nou"

Fostul premier mai are un băiat, Andrei, în vârstă de 17 ani dintr-o căsnicie anterioară.
După ultima campanie electorală de la începutul lunii decembrie, Victor Ponta a decis să se retragă din viața politică și să se axeze mai mult pe viața de familie.

„Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Vezi si: Un polițist a adoptat o fetiță pe care a întâlnit-o în timpul unei misiuni. Micuța fusese abuzată de părinții biologici | Demamici.ro

Vezi si: O tânără de 26 de ani a adoptat 14 copii din Tanzania: „Acești copii sunt viața mea acum” | Demamici.ro