Un băiețel din Ucraina trece granița singur și plânge în hohote VIDEO | Demamici.ro

Un băiețel din Ucraina trece granița singur și plânge în hohote VIDEO | Demamici.ro

Un băiețel din Ucraina trece granița singur. Imaginile au fost filmate la punctul de trecere al frontierei Medika, din Polonia. Clipul a devenit viral imediat. În video se vede un băiețel de 5 ani care trece granița singur, plângând. El e acum simbolul refugiaților din calea războiului din Ucraina.

Băiețelul, care are 5 ani, dar despre ai cărui părinți nu se știe nimic, are o sacoșă într-o mână și merge singur spre punctul de trecere al graniței. Copilul înaintează și plânge, apoi se oprește, se uită mai întâi la picioare, apoi în față. E momentul în care filmarea se termină.

Un băiețel din Ucraina trece granița singur. Clipul, preluat de marile televiziuni și publicații occidentale, a fost distribuit pe toate rețelele sociale și a devenit viral. Canalul britanic Sky News subliniază că nu se știe dacă acest copil a fost singur. Deputatul poporului ucrainean Oleksiy Honcharenko, care a distribuit videoclipul pe canalul său Telegram, a cerut ucrainenilor care văd imaginile să găsească măcar câteva informații despre băiat și familia lui.

Băiatul însuși a devenit deja un erou al desenelor despre realitățile războiului din Ucraina. A fost pictat de ​​artista georgiană Nancy Woland, pe punga pe care o duce scrie HOPE (speranță), iar pe fundal e un lan de grâu și cerul înstelat în culorile drapelului Ucrainei.

„Nu știam deloc să desenez. Nu știam să pun tot răul și tristețea acestui război într-o singură fotografie, dar azi dimineață am dat peste un videoclip cu acest puști. În acest moment, speranțe și vise sunt în astfel de imagini!”, a scris autoarea pe Facebook.

Utilizatorii care au redistribuit imaginile au cerut să ajute acest copil. Într-o postare a corespondentului CNN care a preluat videoul, Josh Campbell, oamenii au scris că filmarea cu băiatul ucrainean le frânge inimile.

Vezi și: El este Dan, profesorul care a venit în vama Isaccea pentru a dărui ursulețul fiului său unui copilaș ucrainean | Demamici.ro

Vezi și: Volodimir și Olena Zelenski, o dragoste adolescentină care a crescut într-o familie frumoasă. Președintele Ucrainei are doi copii | Demamici.ro

Vezi și: Miracol în mijlocul războiului! O fetiță s-a născut într-o stație de metrou din Kiev, printre sute de oameni adăpostiți de teama bombardamentelor | Demamici.ro