Băiețelul dispărut pe 10 martie și căutat de persoane din trei state a fost găsit mort. „Sasha, îngerașul nostru, este deja în Rai!” | Demamici.ro

Băiețelul dispărut pe 10 martie și căutat de persoane din trei state a fost găsit mort. „Sasha, îngerașul nostru, este deja în Rai!” | Demamici.ro

Băiețelul dispărut pe 10 martie și căutat de persoane din trei state a fost găsit mort. „Sasha, îngerașul nostru, este deja în Rai!” Războiul din Ucraina naște adevărate drame, sute de copii au fost deja uciși, familii distruse, mame care își strigă durerea sau micuți orfani

Sasha avea doar patru ani atunci când au început bombardamentele în Ucraina. În data de 10 martie, micuțul Sasha, alături de bunica sa, au încercat să scape de teroarea bombardamentelor, alături de câinii lor. Însă, din acel moment mămica băiețelului nu a mai știut nimic de el.

Apelul disperat făcut de mama lui Sasha în urmă cu câteva săptămâni

Anna Yakhno, mama lui Sasha, făcuse un apel disperat în încercarea de a-l găsi. „Astăzi este a 19-a zi a războiului dintre Rusia și Ucraina. Și a 5-a zi de căutare pentru Sasha. Încercând să se salveze de invazie, au îndrăznit să traverseze lacul de acumulare a Kievului cu bunica și câinii lor iubiți pe o barcă, pe 10.03. Contactul cu ei a fost pierdut. Bunica a fost găsită moartă pe 11, însă corpul nu a putut fi ridicat. Localnicii au fost rugați să țină o înmormântare. Sunt recunoscătoare tuturor pentru răspuns și susținere. Credința și speranța sunt mereu cu noi. Continuăm să căutăm și să credem în miracole! Ajutaţi-mă să-mi găsesc fiul”, scria femeia pe pagina de Facebook, alături de mai multe fotografii cu Sasha, la scurt timp după dispariția băiatului.

Băiețelul dispărut pe 10 martie și căutat de persoane din trei state a fost găsit fără viață

Sasha a fost căutat de voluntari din trei state, în Ucraina, Republica Moldova și România, însă, deși toată lumea a sperat până în ultima clipă ca băiețelul să fie în viață, cel mai sumbru scenariu s-a împlinit.

Mămica îndurerată a anunțat pe rețelele de socializare că Sasha a fost găsit mort, mulțumind totodată celor care s-au implicat în căutarea băiețelului său.

Astăzi am găsit corpul lui Sasha. Mulțumesc tuturor celor care au crezut, care au ajutat la căutare, mulțumesc tuturor pentru rugăciuni și credință, mulțumesc pentru susținere. Datorită vouă, fiul meu m-a regăsit. Sasha, îngerașul nostru este deja în Rai! Astăzi sufletul său și-a găsit liniștea”, a scris Anna Yakhno.