Un băiețel de 5 ani a murit după ce s-a înecat cu o piuneză | Demamici.ro

Un băiețel de 5 ani a murit după ce s-a înecat cu o piuneză de avizier. Părinții:

Un băiețel de 5 ani a murit după ce a înghițit o piuneză, în brațele părinților lui. Povestea micuțului Kyle Lewis poate fi o lecție plină de durere pentru mulți părinți, care subestimează curiozitatea copilului mic și pericolul ascuns al multor obiecte aparent banele din casă.

Kyle, un băiețel de doar 5 ani din South Yorkshire, Anglia, a murit după câteva zile de chin și luptă la spital. Copilul a înghițit o piuneză găsită în casă. S-a înecat cu obiectul mic și ascuțit, iar părinții nu și-au dat seama ce se întâmplă de fapt cu el. Au încercat să intervină pe moment cum au putut, au sunat de urgență la Salvare, iar adevărata luptă avea să înceapă după ce micuțul Kyle a ajuns pe mâinile medicilor.

Un băiețel de 5 ani a murit după ce s-a înecat cu o piuneză. Împlinise vârsta de 5 ani cu doar 6 zile în urmă

La spital, medicii au încercat să facă tot posibilul pentru a-i salva viața, în timp ce l-au conectat la aparate. După o tomografie computerizată, creierul copilului apărea afectat în proporție de 90-95%, ceea ce făcea imposibilă recuperarea acestuia.

„I-am simțit ultima bătaie de inimioară în timp ce îl țineam în brațe”, sunt declarațiile familiei, care nu reușește să își revină din șocul cauzat de tragedie, potrivit Daily Mail.

Kyle împlinise vârsta de 5 ani cu doar 6 zile înainte ca tragicul incident să se petreacă. Avea să fie ultima lui aniversare, fără ca nimeni să prevadă tragedia de după.
Emma Lewis, mama copilului, abia își mai poate găsi cuvintele și încearcă să proceseze tot ce s-a întâmplat, într-un timp atât de scurt, însă fără să reușească.

„Nici nu pot descrie măcar în cuvinte cum mă simt acum. Sunt sfâșiată de durere, nu îmi ajung cuvintele ca să-mi descriu emoțiile. Totul pare ireal. Nu vreau să fie real. Nu mai era nimic de făcut pentru el. Medicii l-au ținut conectat la aparate până în clipa în care eram noi pregățiți să ne luăm rămas bun. Dar ești vreodată, oare, pregătit să-ți iei rămas bun de la copilul tău?”

Un băiețel de 5 ani a murit după ce s-a înecat cu o piuneză de avizier. Părinții: "Suntem sfâșiați și fără cuvinte"

Ambii părinți au fost alături de copilul lor, atunci când medicul a venit în salon pentru a-l deconecta de la aparate. S-a întâmplat totul repede, în timp ce Emma și soțul ei își țineau copilul în brațe. Însă acesta nu a fost unicul moment dureros.

Au mai urmat priveghiul, apoi înmormântarea copilului și absența apăsătoare atunci când s-au întors acasă, însă fără el.

„După înmormântare e cel mai greu. Nu mai poți nici măcar să-l atingi, să-l vezi. Când a fost depus la capelă mergeam zilnic de mai multe ori, îi stăteam alături, îl mângăiam, îi vorbeam. Emoțional, sunt jos de tot. Oamenii îmi spun să fiu puternică, însă eu mi-am pierdut băiețelul și nu mă pot gândi la nimic altceva în aceste momente.”

Durerea unei mame care își îngroapă copilul: „Durerea te amorțește așa de tare de parcă nici nu știi dacă îți jelești copilul așa cum ar trebui”

 Un băiețel de 5 ani a murit după ce s-a înecat cu o piuneză de avizier. Părinții: "Suntem sfâșiați și fără cuvinte"

Pentru mama lui Kyle, moartea subită a copilului ei, în urma unui tragic incident neprevăzut, i-a lăsat tot corpul în stare de șoc.
Emma Lewis abia reușește să-și găsească cuvinte să descrie ceea ce simte sau dacă simte ceea ce ar trebui să simtă o mamă îndoliată. Fără îndoială, doar cine a trecut prin așa ceva poate să înțeleagă.

„E un sentiment ciudat în care durerea te amorțește așa de tare de parcă nici nu știi dacă îți jelești copilul așa cum ar trebui. Nu știu ce să simt, nu știu dacă mai simt ceva, nu știu cum să mă comport. Mă simt ca un robot. Mi-a sfâșiat inima, dar tot acolo, în inima mea, el încă e băiatul meu, deși nu mai e lângă mine.”

Pe lângă șocul de a-și conduce pe ultimul drum copilul, soții Lewis s-au văzut puși într-o situație în care nu au știut nici măcar acest lucru dacă vor fi în stare să îl facă, din punct de vedere financiar.

O pagină de donații a fost deschisă pe numele soților Lewis pentru a veni în sprijinul familiei devastate de durere după ce și-au pierdut copilul în vârstă de 5 ani.
„Pentru a face lucrurile puțin mai ușoare pentru această familie, am vrut să le oferim acest sprijin, într-o situație în care niciun părinte nu ar trebui să se afle vreodată, aceea de a-și îngropa propriul copil, darămite să nici nu știi dacă îți permiți să faci asta.”

Un băiețel de 5 ani a murit după ce s-a înecat cu o piuneză de avizier. Părinții: "Suntem sfâșiați și fără cuvinte"

Familia a primit sprijinul mai multor persoane din online care au aflat de povestea lor și s-au strâns puțin peste 4000 de lire sterline pe pagina de GoFundMe.
Oamenii s-au oferit să le ofere o mică susținere atât pentru funeraliile băiatului, dar și pentru a le oferi un zâmbet surioarelor lui Kyle, după pierderea frățiorului lor.

„Așa cum bine știți, Ema, Mark și fetițele lor l-au pierdut în mod tragic pe micuțul Kyle. După 3 zile de luptă, Kyle s-a ridicat la Cer cu aripioare de dinozaur”, este o parte din mesajul de pe pagina de donații.

Mama lui Kyle și-au dorit să-i păstreze cât mai vie amintirea, până în ultima clipă.

„Kyle era leit tatălui său. Era isteț și pus pe șotii mereu. Replica lui preferată era: „N-am fost eu!” Îi plăceau mult dinozaurii, așa că ne-am imaginat că în loc de aripi de înger Kyle al nostru are aripi de dinozaur. La înmormântare am purtat cu toții tricouri personalizate, în amintirea lui. În față era fotografia lui lângă o inimă albastră, iar pe spate era imaginea unui T-Rex cu mesajul „Kyle-saurus” alături”.

Vezi și: Viața unui copil de 3 ani, care s-a înecat cu o bomboană, salvată prin telefon de un paramedic. Dialogul dintre părinți și salvator | Demamici.ro

Vezi si: Viata unui bebelus de o luna, inecat cu lapte, salvata prin telefon de un operator 112 | Demamici.ro