Un baietel a ajuns la Urgente dupa ce s-a invartit in leagan, cu capul pe spate | Demamici.ro

Un baietel a ajuns la Urgente dupa ce s-a invartit in leagan, cu capul in jos | Demamici.ro

Un baietel a ajuns la Urgente dupa ce s-a invartit in leagan, cu capul pe spate. O mamă a doi copii a fost avertizată să nu permită copiilor să se „rotească prea repede” în leagăn după ce fiul ei a fost dus de urgență la spital din cauza „presiunii extreme”.

Rebecca Jordan, din Florida, a dezvăluit că fiul său de zece ani a fost trimis sa faca o tomografie, după ce s-a plâns că „îl doare creierul”. Baietelul se jucase în spațiul de joacă din curtea unui prieten.

Un baietel a ajuns la Urgente dupa ce s-a invartit in leagan, cu capul in jos | Demamici.ro

Într-o postare șocantă de pe Facebook, mama a doi copii a descris cum vasele de sânge din ochii și pleoapele fiului ei au plesnit din cauza „presiunii extreme” cauzată de învârtitul în leagăn.

Ea a spus, potrivit Daily Mail: „Fiul nostru iubește să se invarta, caută adrenalina (știti cum pot fi băieții). Ieri, el se juca cu alți copii afară, alerga prin curte și pe terenul de joacă.

Un baietel a ajuns la Urgente dupa ce s-a invartit in leagan, cu capul in jos | Demamici.ro

S-a urcat în leagăn și le-a spus celorlalți copii să-l învârta (așa cum face și el), știți rugamintile celebre: „mai repede, mai sus, mai tare”. Doar ca de data aceasta și-a ținut capul în afară, pe spate, în tot acest timp. Cine ar fi știut?”

Un baietel a ajuns la Urgente dupa ce s-a invartit in leagan, cu capul pe spate

Stand cu capul pe spate, presiunea a forțat sângele sa ajunga in cap cu o viteza foarte mare. Asa se explica si vanataile.

Mamele sunt avertizate

Ea a spus ca scalpul lui arată ca și cum ar fi fost „vopsit cu spray roșu”. Baietelul si-a pierdut cunostinta pentru cateva minute după ce s-a învârtit cateva zeci de secunde.

Mama a spus: „În timp ce se invartea mai repede și mai repede cu capul pe spate, forța/presiunea centrifugă a forțat sângele să se grăbească spre cap, provocând vânătăi imediate.

Mai mult, vasele de sânge din ochi și pleoape au plesnit din cauza presiunii extreme. Copiii l-au oprit și, după ce a coborât din leagăn, s-a prăbușit.

Mai mulți copii au venit cu el înăuntru ca să ne spună ce s-a întâmplat și el a spus că are probleme cu respirația și cu „creierul rănit”.

Un baietel a ajuns la Urgente dupa ce s-a invartit in leagan, cu capul in jos | Demamici.ro

Rebecca a devenit rapid îngrijorată de „posibile leziuni cerebrale” și s-a grăbit să-și ducă fiul la spital unde a fost trimis la o tomografie.

Ea a spus: „Am fost preocupați de posibilele leziuni cerebrale, așa că am fost la Urgente.”

Medicii și asistenții au fost nedumeriți și crezut că baietelul și-a dat cu spray pe cap. Nici cadrele medicale nu mai vazusera acest tip de vânătăi până la acest caz.

„Foarte repede i-au examinat capul, ochii și urechile interioare și l-au trimis la tomograf. Mulțumim lui Dumnezeu că și-a revenit, nu au răni interne sau umflături ale creierului.”