Tiara are 11 ani și își vinde pe plaja din Vama Veche accesoriile lucrate manual. Fetița strânge bani să-și salveze cățelul paralizat | Demamici.ro

Tiara are 11 ani și își vinde pe plaja din Vama Veche accesoriile lucrate manual. Fetița strânge bani să-și salveze cățelul paralizat

Tiara are 11 ani și își vinde pe plaja din Vama Veche accesoriile lucrate manual. Fetița strânge bani să-și salveze cățelul paralizat. Tiara, o fetiță blondă, cu ochi albaștri, în vârstă de 11 ani, a reușit să impresioneze turiștii din Vama Veche.

Povestea ei a devenit virală, iar oamenii au rămas impresionați de inițiativa fetei. Tiara și-a improvizat o tarabă pe faleza din Vama Veche, unde vinde accesoriile lucrate manual chiar de ea.

Tiara are 11 ani și își vinde pe plaja din Vama Veche accesoriile lucrate manual. Fetița strânge bani să-și salveze cățelul paralizatScopul ei este să strângă suficienți bani pentru a-și putea opera cățelul, Honey, care are membrele din spate paralizate.

Până acum, fetița de doar 11 ani a reușit să strângă 6.000 de lei, însă are nevoie de 10.000 de lei pentru intervenția chirurgicală a patrupedului.

Tiara vrea să își salveze cel mai bun prieten, cățelușul Honey

Tiara are 11 ani și își vinde pe plaja din Vama Veche accesoriile lucrate manual. Fetița strânge bani să-și salveze cățelul paralizat

„Pe faleza din Vama Veche, spre bulgari, mult după ce se termină barurile, stă în fiecare seară Tiara, o fetiță de 11 ani care își vinde accesoriile făcute cu mâna ei.

Banii strânși sunt pentru cățelul ei, Honey, care are picioarele din spate paralizate, despre care vorbește cu un zâmbet pe față, semn că speră să îl facă bine. Operația costă 10 mii de lei, ea a reușit să strângă 6 mii până acum.

Mi s-a părut cel mai bun loc de unde pot cumpăra amintiri din Vamă, dar cel mai tare mi-a plăcut că Tiara s-a oferit să monteze un lanț unui pandantiv sub ochii mei.

Mi-a spus că are aparatul de dat găuri cadou de la mama doar de o lună. Pană să-l aibă lipea tot ce crea. Tiara este cea mai solară persoană pe care am cunoscut-o lunile astea. De la ea am cumpărat amintiri și am furat niște optimism”, este postarea făcută de Oana Zamfir, cea care a făcut cunoscută povestea Tiarei.

Vezi si: La mare cu un bebeluș și un copil de trei ani. Alegerea perfectă: HVD Clubhotel Miramar, locație de top pentru familiile cu copii. Review complet | Demamici.ro