Scrisoarea unui bebeluș pentru mama lui: „Există un motiv pentru care am ales să-mi fii mămică!” | Demamici.ro

Scrisoarea unui bebeluș pentru mama lui: „Există un motiv pentru care am ales să-mi fii mămică!” | Demamici.ro

Scrisoarea unui bebeluș pentru mama lui: „Există un motiv pentru care am ales să-mi fii mămică!”

„Mămico,

Nu pot să văd mai departe de tine acum. Sunt micuț și totul e în ceață. Tot ce văd ești tu. Când te simți singură și ți se pare că pereții devin neîncăpători, amintește-ți că și eu sunt aici, cu tine. Știu că lumea ți s-a schimbat și sunt zile în care te simți singură, dar nu ești. Sunt alături de tine.

Tu ești totul pentru mine.

Când simți că nu te descurci suficient de bine, să știi că eu nu văd asta. Tu faci totul să fie ușor pentru mine. Chiar dacă încă ne cunoaștem, tu, dragă mămică, mă cunoști și mă înțelegi cel mai bine de pe lumea asta.

Am încredere în tine.

Știu că în unele nopți ai impresia că nu vei mai dormi niciodată la fel ca înainte, dar asta se va schimba. Amândoi vom dormi. Acum sunt speriat. Nu plâng să te manipulez. Doar am nevoie de mirosul și confortul tău. Simți un gol în suflet când suntem departe unul de celălalt? Îl simt și eu.

Mi-e dor de tine.

Când simți că nu mai ai parte de nicio realizare, te rog să te gândești că tu ești preaplinul meu. Datorită ție am toate amintirile zilelor în care ne-am jucat împreună și în care ne-am alintat și ne-am iubit.

Te iubesc, mămico!

Când simți că nu te mai recunoști, când îți vine să-ți întorci fața și să nu te mai privești în oglindă, amintește-ți mămico că eu mă voi uita la acest chip ori de câte ori voi reuși ceva în viață. Fața ta dragă este cea pe care o voi căuta în orice mulțime și întâlnirea ei îmi va aduce mereu zâmbetul pe buze și lumină în suflet. Tu, mămică, așa cum ești, ești perfectă pentru mine!

Când simți că duci o greutate prea mare pentru tine, te rog să știi că tu faci totul să-mi fie mai ușor. Pot să mai stau aici, la pieptul tău, încă o clipă? Nu voi avea întotdeauna nevoie să mă ții așa. Nu voi mai fi atât de mine, dar acum am nevoie de tine, de îmbrățișarea ta.

Când simți că nu mai poți și că nu mai ai nimic de oferit, îți văd mâinile întinse către mine. Când plângem amândoi mi-aș dori să-ți pot vorbi, dar nu pot.

Dacă aș putea, ți-aș spune că există un motiv pentru care te-am ales să-mi fii mămică.
Nu pot să văd mai departe de tine acum pentru că tu ești lumea mea.

Voi crește, în curând, dar deocamdată, tot ce văd ești tu!”

Vezi si: Scrisoare catre sotul meu: nu mai sunt aceeasi, dar te rog sa ma iubesti oricum | Demamici.ro

Vezi si: Scrisoare catre mamicile de copii cu nevoi speciale: „Vreau sa stii ca esti o invingatoare!” | Demamici.ro