Roxana Hulpe a născut o fetiță. Prezentatoarea de la Știrile ProTV: „Mi-am dorit doar să vină sănătoasă” | Demamici.ro

Roxana Hulpe, prezentatoarea de la Știrile ProTV, a născut o fetiță:

Roxana Hulpe a născut o fetiță. Roxana Hulpe, jurnalistă și prezentatoare la Știrile ProTV, a devenit mămică. Știrita a născut pe 1 februarie 2023 o fetiță, care i-a adus „cea mai mare bucurie a lumii”, după cum chiar ea a declarat.

Micuța a fost întâmpinată cu mare bucurie la venirea ei pe lume și a primit nota 10 la naștere. Pentru mămica Roxana Hulpe, emoțiile au fost foarte mari. Și-a dorit ca fetița ei să fie sănătoasă, iar nașterea să decurgă fără nicio problemă. Ceea ce s-a și întâmplat.

Roxana Hulpe a născut o fetiță. Prezentatoarea de la Știrile ProTV: „Mi-am dorit doar să vină sănătoasă”

„Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii.

Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!”, a declarat Roxana Hulpe, potrivit stirileprotv.roRoxana Hulpe, prezentatoarea de la Știrile ProTV, a născut o fetiță: "Mi-am dorit doar să vină sănătoasă"

Roxana Hulpe: „Simt că s-a întâmplat cea mai mare dintre minuni: să dau viață”

Jurnalista se bucură din plin de noua ei viață de mamă, mai ales că a visat multă vreme să trăiască ceea ce trăiește în prezent. Încă de când a aflat că e însărcinată, Roxana Hulpe și soțul ei, Bogdan, au știut că urmează cel mai frumos capitol din viețile lor.

„Știam că viața mă iubește, simțeam asta, dar acum Dumnezeu m-a prins în brațele Lui cu totul. Asta simt. Simt că s-a întâmplat cea mai mare dintre minuni: să dau viață. Sunt cu adevărat fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc”, a mai declarat la acea vreme prezentatoarea TV.

Vezi și: Roxana Hulpe se pregătește să nască. Peste numai câteva zile își va cunoaște fetița. Ce prenume deosebit a alea pentru micuță | Demamici.ro

Vezi și: Alex Dima a devenit tată pentru a doua oară. Jurnalistul PRO TV este în culmea fericirii | Demamici.ro