Puiul meu, nu te grabi sa cresti. Mai lasa-ma un pic sa am grija de tine | Demamici.ro

Puiul meu, nu te grabi sa cresti. Mai lasa-ma un pic sa am grija de tine | Demamici.ro

Puiul meu, nu te grabi sa cresti. Mai lasa-ma un pic sa am grija de tine. Marturisire de mamica.

Ma uit la tine in timp ce dormi. Iti observ gurita cum se misca in gol, de parca visezi cum te hranesti cu lapte si tot ce-mi vine in minte este cat de repede ai inceput sa cresti.

Parca s-a intamplat peste noapte. Te faci tot mai mare si ai inceput sa ai din ce in ce mai putin nevoie de mine. Desigur, inca esti dependent de mine, dar stiu ca fiecare zi in care am grija de tine ne aduce mai aproape de momentul in care vei fi pe picioarele tale, vei face primii pasi, apoi vei incepe sa te hranesti singur si uite asa te voi urmari din umbra cum pasesti singur in viata.

Pentru unii ar putea sa para ciudat ca incep deja sa ma gandesc la asta, in timp ce, iata-ma, inca iti simt trupusorul cald si firav lipit de al meu, in timp ce, cu ochii inchisi, cauti sanul care sa te hraneasca.

Vezi si: Catre fiica mea: „Esti viata si lumea mea toata!” | Demamici.ro

Puiul meu, nu te grabi sa cresti. Mai lasa-ma un pic sa am grija de tine

Dar tocmai frumusetea acestor momente ma face sa imi fie teama de clipa in care nu vei mai avea nevoie de mine astfel.

Cresti atat de repede…

Imi aduc aminte primele patru saptamani de cand am venit cu tine acasa de la maternitate de parca s-au intamplat ieri. Cat de tare ma plangeam atunci de dureri de spate, oboseala si tot ce voiai era sa stai sa dormi la pieptul meu si sa te hranesc.

Acum, ai atat de multa energie incat cu greu gasesc 2 minute in care sa pot sa te tin la pieptul meu…

Puiul meu, nu te grabi sa cresti…

Puiul meu, nu te grabi sa cresti. Mai lasa-ma un pic sa am grija de tine

In noptile in care nu vrei sa dormi si te cateri pe mine, iar apoi incepi sa sari in pat… imi e cel mai tare dor de modul in care iti simteam trupul de bebelus, linistit, calm, dormind langa mine. Si atunci cand deschideai ochii erai atat de fascinat de fiecare miscare pe care o vedeai in jurul tau, incercand sa intelegi lumea in care te afli.

Stiu ca peste cativa ani voi tanji si dupa momentul prezent. Sa te vad cum te tarasti de-a busilea, cum incepi sa faci primii pasi, cum sari si te joci si zilele tale de nastere pe care ti le organizez cu cel mai mare drag.

In acelasi timp, sunt curioasa sa vad cum te vei transforma, cum vor fi zilele de scoala, primii tai prieteni, ziua in care te vei indragosti pentru prima data, primul job, prima lectie de condus si cum te vei transforma din copilul meu, in barbat.

Poate ca par egoista, nu sunt. Pur si simplu esti tot ce am mai drag pe aceasta lume.
Ai venit de atat de putin timp pe aceasta lume si cu toate astea ai reusit sa imi umpli inima cu atat de multa bucurie, incat e firesc sa imi doresc sa mai ramai o vreme asa.

Asa ca puiul meu, mai lasa-ma un pic sa am grija de tine…

Vezi si: Tine-ti copilasul la piept, cand toti iti spun sa nu-l mai alinti atat! | Demamici.ro

Vezi si: I-am dat viata fiicei mele, dar de fapt ea mi-a daruit mie VIATA | Demamici.ro