O mamă a adus pe lume tripleți cu adevărat speciali: „Astfel de cazuri apar o dată la un milion” | Demamici.ro

O mamă a adus pe lume o pereche de tripleți cu adevărat speciali:

O mamă a adus pe lume tripleți cu adevărat speciali: „Astfel de cazuri apar o dată la un milion”. Charlotte, Cora și Emma sunt trei surori a căror naștere a fost privită de toți cei din jur ca fiind una miraculoasă.

„Sunt cele trei minuni ale mele”, a mărturisit Lauren, mama celor trei fetițe.

În vârstă de 34 de ani, Lauren și-a dorit să devină mamă și, alături de soțul ei, Andrew, au reușit să conceapă pe cale naturală o pereche de tripleți speciali.

Povestea nașterii celor trei micuțe a început cu un simplu embrion fertilizat al mamei, care ulterior s-a separat în alți trei embrioni. Din acest motiv, cei trei feți au împărțit pe durata sarcinii aceeași placentă.
Astfel de cazuri sunt cu adevărat speciale și sunt considerate o raritate de către lumea medicală.

Sarcina cu tripleți a venit și cu vești mai puțin plăcute. Pentru Lauren, sarcina a fost una cu risc înalt, iar medicii i-au monitorizat-o cu multă precauție.

O mamă a adus pe lume tripleți cu adevărat speciali: „Astfel de cazuri apar o dată la un milion”

„Statisticile nu sunt fixe, însă este un fenomen care se petrece destul de rar, iar atunci când se întâmplă, e cu adevărat extraordinar. Șansa unei astfel de sarcini poate varia de la 1 la un milion la 1 la 200 de milioane”, a declarat doctorul Victor Klein.

O mamă a adus pe lume o pereche de tripleți cu adevărat speciali: "Astfel de cazuri apar o dată la un milion" |Demamici.ro

O mamă a adus pe lume tripleți cu adevărat speciali: „Astfel de cazuri apar o dată la un milion”

Sarcina nu a fost una ușoară, iar simptomele i-au dat bătăi de cap.

„Practic, hormonii erau și ei tripli. Aveam grețuri, reflux gastric, durere în piept, tensiune crescută. La finalul primului semestru, aveam burta atât de mare, cam la fel cum arată o gravidă obișnuită în ultimul trimestru. Ziua în care am născut a fost cea mai grea din viața mea”, a mai spus Lauren.

O mamă a adus pe lume o pereche de tripleți cu adevărat speciali: "Astfel de cazuri apar o dată la un milion"

După 32 de săptămâni de sarcină, Lauren a născut prin cezariană cele trei fetițe ale sale.

Bebelușii aveau dificultăți respiratorii la naștere și o perioadă au avut nevoie de suport și supraveghere medicală. După șapte săptămâni petrecute în spital, părinții au venit cu ele acasă, iar de aici au apărut noi provocări pentru mămica Lauren.

„Mama mea obișnuia să spună că Dumnezeu nu îți dă mai mult decât poți duce. Iar acum nu mă gândesc decât că mi-aș dori ca Dumnezeu să nu mai aibă atât de multă încredere în mine”, a mai declarat, amuzată, mama tripletelor.

Vezi și: O mamă a născut tripleți identici. Un caz la 200 de milioane de naşteri | Demamici.ro

Vezi și: S-a născut din tripleți și a rămas însărcinată natural cu cvadrupleți: „Medicii mi-au spus că nu pot concepe natural copii” | Demamici.ro

Vezi si: La 42 de ani a devenit mamă de cvadrupleți identici. Un caz la 13 milioane de nașteri | Demamici.ro