O gravida, dezvaluiri despre ginecologul fals de la Spitalul Ilfov: „A fost mana a doua la operatia mea!” Pacienta are probleme cu cezariana | Demamici.ro

O gravida, dezvaluiri despre ginecologul fals de la Spitalul Ilfov:

Raluca Barsan, „ginecologul” fara studii de la Spitalul Judetean Ilfov, nu a reusit sa treaca nici macar examenul de Capacitate pe care l-a picat cu 1,68. Potrivit datelor furnizate de Ministerul Educatiei, Raluca Barsan, a intrat la o scoala de arte si meserii din Capitala pe care a abandonat-o in clasa a IX-a.

Acest lucru nu a impiedicat-o sa lucreze timp de 10 ani in Spitalul Judetean Ilfov, fiind cunoscuta de pacienti si de angajatii institutiei medicale drept „rezidenta Raluca”.

Treptat, marturiile pacientilor incep sa iasa la iveala. O femeie, medic stomatolog de meserie, a fost operata de asa zisul medic:

„Femeia aceasta a fost mâna a doua la operația mea, a ținut pensa și la sfârșit ea a fost cea care a aplicat bandajul și tot ea a venit a doua zi să-l schimbe.”

Pacienta a nascut in primavara anului trecut.

„M-am internat pe 21 mai 2018 cu contracții, Dragu mi-a spus că nu sunt dilatată și mi-a oprit medicamentos travaliul, ceea ce nu mi s-a părut în regulă. Marți nu mai simțeam copilul mișcându-se și mi-am oprit singură perfuzia.

Miercuri dimineața, Dragu mi-a spus că nasc azi, dar după două ore m-a băgat în operație, deși eu am dorit să nasc normal. La 12.00 eram pe masa de operații. Nu am înțeles nici până în ziua de azi de ce mi-a făcut cezariană! Pentru că se grăbea să meargă la cabinetul privat, fiind zi de consultații?

O gravida, dezvaluiri despre ginecologul fals de la Spitalul Ilfov: "A fost mana a doua la operatia mea!" Pacienta are probleme cu cezariana | Demamici.ro

Și înainte, și după operație s-a ocupat rezidenta Raluca, care m-a învățat ce să fac să ies cu copilul din spital vineri și care a bătut apropouri de regulile spitalului, adică de bani.

Însă, din momentul în care i-am spus că și eu sunt medic, și-a schimbat comportamentul. Tot ea i-a spus și lui Dragu că sunt medic chiar în sala de operații și, probabil, de aceea, judecând acum, s-a abținut în a face manevre medicale în timpul intervenției chirurgicale. Raluca s-a ocupat de mine postoperator, ea m-a pansat și tratat”, a declarat pacienta pentru libertatea.ro.

Femeia, a carei identitate nu a fost dezvaluita, are si astazi probleme dupa operatia de cezariana, acuzand dureri abdominale. Pacienta sustine ca este programata la un RMN in speranta solutionarii problemelor de sanatate.

Citeste si:

PARINTII AU AFLAT CA E BOLNAVIOARA SI AU ABANDONAT-O IN SPITAL. ELENA A DEVENIT MAMA PENTRU MICUTA ALMA: “NU MAI POT SA TRAIESC FARA EA!”| DEMAMICI.RO

POVESTEA BEBELUSILOR BOLNAVI, ABANDONATI IN SECTIA DE TERAPIE INTENSIVA LA MARIE CURIE. O IMBRATISARE SAU O MANGAIERE INSEAMNA TOTUL PENTRU EI. SI TU LE POTI OFERI IUBIRE, AFLA CUM

FETITA, FARA CREIER, ADUSA PE LUME PENTRU A-I FI DONATE ORGANELE: “AM REZISTAT CU GANDUL LA MIRACOLUL CARE IL VA ADUCE PENTRU ATATEA FAMILII” | DEMAMICI.RO

COPIL NENASCUT, OPERAT SI PUS INAPOI IN UTERUL MAMEI, IN MAREA BRITANIE | DEMAMICI.RO