O fetiță româncă de 1 an și 2 luni a murit în Spania. Mama și bunica au privit-o neputincioase cum își dă ultima suflare | Demamici.ro

O fetiță româncă de 1 an și 2 luni, moartă în Spania. Mama și bunica au privit-o neputincioase cum își dă ultima suflare

O fetiță româncă de 1 an și 2 luni a murit în Spania. Fetița, unicul copil al unei familii de români, a murit în timp ce medicii o reanimau. Luciana Soreanu a murit la centrul medical din Vilalba.

Medicii s-au chinuit mai bine de o oră să o resusciteze, însă fetița a murit, după ce intrase în stop cardio-respirator.

Mama și bunica fetei au privit neputincioase cum micuța se stinge sub privirile lor și tot ce le-a rămas a fost să se roage pentru o minune. În cele din urmă, medicii au pronunțat decesul.

O fetiță româncă de 1 an și 2 luni a murit în Spania. Cauza morții, un mister

Moartea fetiței a fost relatată de publicația La Voz de Galicia, iar din primele informații reiese că pacienta nu avea semne de violență pe corp. Potrivit primelor indicii, cauzele morții par a fi naturale.

Primele simptome au apărut luni dimineață, atunci când bunica și alte rude au observat că fetița are o stare generală proastă.

Mama fetei, care se afla în oraș, la cumpărături, a fost chemată de bunică de urgență acasă.

Până la sosirea mamei, fetița în vârstă de 1 an era întinsă pe jos, leșinată.

Familia fetei s-a prezentat de urgență la cel mai apropiat centru medical, acolo unde mama a început să strige cu disperare să-i fie salvată fetița. Medicii au încercat să o resusciteze, însă în zadar.

O autopsie urmează să fie efectuată în acest caz, pentru a putea fi stabilită cauza exactă a morții. Cadrele medicale iau în considerare și posibilitatea ca fetița să fi suferit de o boală care nu a apucat să fie diagnosticată.

Vezi si: Mamă asistentă medicală și bebeluș, morți după cezariană la Spitalul Județean Craiova VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Asistent de pe un elicopter SMURD, solicitat să salveze viața propriului băiețel | Demamici.ro