Mama greu incercata de soarta. A pierdut unul dintre gemeni, in timp ce fetita mai mare era diagnosticata cu leucemie | Demamici.ro

Mama, greu incercata de soarta. A pierdut unul dintre gemeni, in timp ce fetita mai mare era diagnosticata cu leucemie | Demamici.ro

Mama greu incercata de soarta. A pierdut unul dintre gemeni, in timp ce fetita mai mare era diagnosticata cu leucemie. Bianca si Daniel Hector sunt doi parinti care si-au cladit impreuna o familie numeroasa. Au adus pe lume doua fetite superbe, dar si o pereche de gemeni: fata si baiat.

Destinul, insa, a avut alte planuri cu ei.

Prima lovitura aveau sa o primeasca inca din timpul sarcinii cu gemeni, atunci cand Bianca a aflat ca fetita lor cea mare – Mackenzie sufera de leucemie, la doar un an de zile.

„Am crezut ca ziua in care am aflat de boala fiicei noastre Mackenzie avea sa fie cea mai urata zi din viata noastra, insa nici nu banuiam pe atunci ca cel mai negru cosmar urma sa vina”, isi aduce aminte Bianca Hector pentru publicatia Dailymail.co.uk.

Si-a ingropat unul din bebelusii gemeni

Mama greu incercata de soarta. Bebelusa, gasita fara suflare

Venirea pe lume a gemenilor i-a facut pe cei doi soti sa mai uite de problemele cu care se confruntau si le-a dat putere pentru fiica lor care incepuse deja chimioterapia.

Linistea familiei nu avea sa dureze prea mult.

Intr-una dintre seri, Bianca a intrat in camera gemenilor si a gasit-o pe fetita fara suflare.
Copilul nu respira deloc. Asa ca a incercat sa ii aplice metode de resuscitare, in timp ce sotul apela la ambulanta.

Si-a ingropat unul din bebelusii gemeni

„In aceeasi seara, bebelusul meu a fost declarat mort. Am ajuns cu ea la spital, iar medicii au incercat sa o readuca la viata prin mai multe metode – de la injectii cu adrenalina la administrare de socuri si masaj cardiac. In zadar. Fetita noastra nu s-a mai intors acasa cu noi”.

Cel mai probabil, bebelusa Brooklyn a fost victima a sindromului mortii subite la bebelusi.

Astazi, Bianca si Daniel nu au timp sa isi jeleasca prea mult bebelusul. Fetita lor cea mare are nevoie de ei, in lupta cu leucemia.

Familia a lansat si o pagina pe GoFund, prin care toti cei care pot si doresc ii pot ajuta cu o donatie pentru a acoperi tratamentul costisitor al fetitei lor.

Si-a ingropat unul din bebelusii gemeni

„Nu am cerut niciodata ajutor de la alte persoane, insa in aceste momente dificile pe care le traim ma vad nevoita sa o fac. Nimeni si nimic nu ne-o va aduce inapoi pe fetita noastra, insa va rugam sa ne ajutati sa le putem oferi celorlalti copii o viata decenta, in special fetitei noastre Mackenzie, diagnosticata cu leucemie”, este mesajul de pe GoFUnd.

Durerea mamei este imensa. Bianca nu isi poate reveni dupa pierderea fetitei: „Fiecare zi este o noua provocare. Mi-e greu si sa ma ridic din pat. Tot ce imi doresc este sa te am din nou aproape.

Vreau sa stiu de ce ai plecat de langa noi, de ce nu-ti voi mai vedea niciodata zambetul, de ce nu voi mai fi langa tine cand vei face primii pasi… Viata este atat de cruda.

As da orice pe lumea asta sa te am inapoi. In ziua in care ai plecat ai luat o parte din mine. Am o gaura imensa in inima mea si nimeni, niciodata nu o va umple. Te iubesc mai mult decat cuvintele pot spune. Odihneste-te in pace, frumoasa mea!”

Fara Brooklyn, viata familiei nu va mai fi la fel.

„Noaptea trecuta a fost una foarte grea pentru mine. Am stat cu ochii pironiti pe pereti. Lui Hunter ii iese primul dintisor si a fost foarte agitat. Trecand prin experienta asta mi-am amintit inca o data ca te-am pierdut.

Chiar nu stiu cum vom reusi sa trecem de Craciunul asta fara tine. Te iubim atat de mult! Nu vreau sa facem asta fara tine, mititica mea!”, a scris Bianca Hector pe pagina gofundme.