Născut cu stea în frunte. Copilul care a venit pe lume pe 11.11. 2011, la ora 11:11 a împlinit 11 ani | Demamici.ro

Născut cu stea în frunte. Copilul care a venit pe lume pe 11.11. 2011, la ora 11:11 a împlinit 11 ani | Demamici.ro

Născut cu stea în frunte. Copilul care a venit pe lume pe 11.11. 2011, la ora 11:11 a împlinit 11 ani. Nașterea unui copil este mereu o experiență învăluită de un soi de miracol, însă unii bebeluși parcă vin pe lume direct cu stea în frunte.

Pentru o familie din Marea Britanie, numărul 11 este numărul norocos al familiei, mai ales de când minunea familiei a venit pe lume sub protecția magicului 11. Daniel Saunders, un băiețel din Hertforshire, s-a născut în anul 2011, luna a unsprezecea a anului (noiembrie), în data de 11 la ora 11:11.

Anul acesta, micuțul Daniel a împlinit vârsta de… ați ghicit, 11 ani, iar aniversarea lui a fost așteptată cu mult drag de familie, dar și de el. Pentru a marca cel de-al unsprezecelea an al său de viață, familia a decis să-l surprindă cu 11 cadouri.

„Am așteptat mult timp această aniversare. E mult mai specială decât toate celelalte”, a declarat Daniel, potrivit Daily Mail.

Născut cu stea în frunte. Numărul 11, considerat „număr maestru” de numerologi. Aduce binecuvântare divină și noroc

Bebelușul născut pe 11 noiembrie 2011, la ora 11:11 a împlinit 11 ani de viață

Povestea băiețelului este cu atât mai inedită cu cât nașterea lui era inițial programată să aibă loc 6 zile mai târziu. În schimb, el a decis să vină pe lume mai devreme, în data de 11 noiembrie, la o oră la fel de specială, în ceasul al unsprezecelea, minutul unsprezece.

Potrivit științei numerologice, numărul 11 și, în general, orice succesiune ale cifrei 1, este considerat în strânsă legătură cu divinitatea, o sursă de cunoaștere mai înaltă, înțelepciune, noroc și calități extraordinare.

„Este numărul meu norocos și e simplu de ținut minte. Nimeni nu uită când e ziua mea de naștere”, a mai spus băiatul. Pentru mama lui, Charlotte, în vârstă de 41 de ani, numărul 11 i-a purtat noroc încă din școala primară, iar nașterea fiului ei a întărit acest lucru.

Naștere cu probleme. Medicii s-au chinuit să scoată bebelușul rămas blocat sub coastele mamei

Bebelușul născut pe 11 noiembrie 2011, la ora 11:11 a împlinit 11 ani de viață

Daniel a venit pe lume printr-o operație de cezariană de urgență, cu 6 zile mai devreme decât termenul inițial.
Cu o săptămână înainte să nască, Charlotte a aflat de la medici că bebelușul ei stă într-o poziție ciudată și, deși au încercat să-i modifice poziția, nu au reușit. Mama a fost programată imediat pentru o operație de cezariană, în data de 11 noiembrie, la ora 6 dimineața.

Nașterea lui Daniel a durat mai mult decât se așteptau. Din cauza poziției sale în care rămăsese blocat sub coastele mamei, medicilor le-a luat mai mult timp să-l prindă și să îl scoată în siguranță. „Ar fi putut ieși mai devreme, dar a rămas blocat sub coastele mele. S-a născut în cele din urmă la 11:11 și e uimitor cum s-a întâmplat totul”, a mai spus mama copilului.

Astăzi, Daniel este un băiețel sănătos tun, care se bucură de familia frumoasă în care s-a născut. Are doi părinți iubitori, o soră mai mare și, judecând după spusele numerologilor, tot norocul din lume. Băiatul este pasionat și de sport, iar ziua de naștere și-a petrecut-o jucând fotbal, iar apoi a sărbătorit cu prietenii săi și familia la o petrecere cu multă pizza.

„Sperăm la 11 goluri astăzi”, a spus amuzat și tatăl băiatului, înainte de petrecerea aniversară.

sursa foto: Daily Mail

Vezi și: Mămici gemene au născut în aceeași zi doi băieți cu aceeași greutate | Demamici.ro

Vezi și: O mamă a născut trei fete în aceeaşi zi, la diferenţă de trei ani una de cealaltă: „Este extrem de rar” | Demamici.ro

Vezi și: Surori gemene au născut în aceeași zi, la același spital, chiar de ziua lor de naștere | Demamici.ro