Meghan Markle este însărcinată cu al doilea copil. Ducesa de Sussex a pierdut anul trecut o sarcină | Demamici.ro

Meghan Markle este însărcinată cu al doilea copil. Ducesa de Sussex a pierdut anul trecut o sarcină | Demamici.ro

Meghan Markle este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Ducesa de Sussex și soțul ei, Prințul Harry, urmează să devină din nou părinți.

Este cea mai bună veste primită de cuplul Meghan Markle-Prințul Harry din ultima perioadă, mai ales că cei doi își doreau de ceva vreme să își mărească familia. Anunțul oficial a fost făcut chiar de cei doi, printr-o fotografie emoționantă.

Meghan Markle este insarcinata pentru a doua oara

În imaginea alb-negru, Meghan stă întinsă pe iarbă, cu capul în poala soțului ei. În timp ce Harry îi zâmbește și o mângâie pe creștet, Meghan își ține, la rândul ei, mâna pe burtică.

Ducele şi Ducesa de Sussex sunt foarte fericiţi că vor avea al doilea copil”, a spus purtătorul lor de cuvânt.

Meghan Markle este însărcinată cu al doilea copil. Ducesa de Sussex a pierdut anul trecut o sarcină

Cei doi mai au împreună cu copil, pe micuțul Archie și locuiesc toți trei în Canada.

Meghan Markle a pierdut o sarcină anul trecut: „Am simțit o crampă puternică și am căzut la podea”

Într-un articol publicat în New York Times, intitulat „Pierderile pe care le împărtășim”, ducesa de Sussex și-a deschis sufletul în fața lumii întregi și a vorbit despre sarcina pierdută în luna iulie.

Era o dimineață de iulie care a început banal, ca oricare zi: pregătește micul-dejun. Hrănește câinii. Ia vitaminele. Găsește șoseta aia pierdută. Ridică creionul rebel care s-a rostogolit pe sub masă. Leagă părul într-o coadă înainte de a-mi lua fiul din pătuț”, își începe mărturisirea Meghan Markle.

Meghan Markle și Prințul Harry au împreună un copil, micuțul Archie, în vârstă de 1 an și jumătate. Ducesa de Sussex se afla acasă, în brațe cu copilul lor, în momentul în care și-a dat seama că ceva e în neregulă cu sarcina ei.

Meghan Markle a pierdut a doua sarcină: "Am simțit o crampă puternică și am căzut la podea"

„Dar după ce i-am schimbat scutecul am simțit o crampă puternică. Am căzut la podea, cu el în brațe, îngânând un cântec de leagăn ca să ne țină pe amândoi liniștiți, un cântec vesel, în contrast cu senzația mea că ceva nu e în regulă”, a mai spus ea.

Intuiția de mamă a făcut-o să conștientizeze pe loc faptul că a pierdut copilul.

„Am știut, în momentul în care îmi strângeam în brațe primul născut, că tocmai îl pierdeam pe al doilea”, mai spunea ea în editorial.

Vezi si: Meghan Markle a pierdut a doua sarcină: „Am simțit o crampă puternică și am căzut la podea” | Demamici.ro

Vezi si: Meghan Markle a spus cu voce tare ceea ce multor mamici le-a fost rusine sa zica pana acum: „Nu multa lume intreaba…” | Demamici.ro

Vezi si: Prima aparitie publica a bebelusului regal. Ducii de Sussex, pentru prima data in formula de trei | Demamici.ro