Fotografie adorabilă cu fetița cuplului Meghan Markle – Prințul Harry. Lilibet a împlinit 1 an și a moștenit părul roșcat al tatălui ei | Demamici.ro

Fotografie adorabilă cu fetița cuplului Meghan Markle - Prințul Harry. Lilibet a împlinit 1 an și a moștenit părul roșcat al tatălui ei

Meghan Markle și Prințul Harry au sărbătorit la data de 4 iunie prima aniversare a fetiței lor. Lilibet a împlinit primul an de viață, iar cu această ocazie, ducele și ducesa de Sussex au publicat noi fotografii cu ea.
Pentru a marca acest moment, prințul Harry și Meghan Markle au organizat o petrecere la Frogmore Cottage, locuinţa ducilor de Sussex în Marea Britanie.
Evenimentul a fost unul restrâns, sub forma unui picnic, alături de familie și prieteni apropiați.

Micuța Lilibet a fost vedeta zilei, iar imaginile cu ea de la petrecere au făcut apoi înconjurul presei internaționale. Fetița celebrului cuplu regal a purtat o rochiță și o bentiță în nuanțe deschise de albastru și a fost fotografiată cu zâmbetul pe buze, în timp ce se relaxa în iarbă.

În vârstă acum de 1 anișor, trăsăturile fetiței au început să se contureze din ce în ce mai mult. Internauții au observat asemănarea puternică cu tatăl ei, prințul Harry, de la care a moștenit culoarea pielii, dar și părul roșcat.

De ziua ei de naștere, Lilibet s-a bucurat de un tort special, creat chiar de cofetarul londonez Claire Ptak, același cofetar care s-a ocupat și de tortul de nuntă al părinților ei, Meghan și Harry.

Aniversarea fetiței lor a coincis cu perioada în care prințul Harry și Meghan Markle au venit la Londra pentru a fi prezenți la Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.
Prezența lor la acest eveniment a fost una discretă, însă din primele informații, suverana și-a cunoscut deja strănepoata.

Micuța Lilibet Diana a fost botezată după porecla de alint a Reginei Elisabeta a-II-a din copilărie (Elizabeth- Lilibet) și regretata mamă a prințului Harry – Lady Diana.

Fotografie adorabilă cu fetița cuplului Meghan Markle - Prințul Harry. Lilibet a împlinit 1 an și a moștenit părul roșcat al tatălui ei

Înainte de a-și aduce pe lume fetița, Meghan Markel a pierdut o sarcină

Meghan Markle: „Am simțit o crampă puternică și am căzut la podea”. Meghan Markle a vorbit pentru prima dată despre drama cu care s-a confruntat în urmă cu doar câteva luni.

Într-un articol publicat în New York Times, intitulat „Pierderile pe care le împărtășim”, ducesa de Sussex și-a deschis sufletul în fața lumii întregi și a vorbit despre sarcina pierdută.

Fotografie adorabilă cu fetița cuplului Meghan Markle - Prințul Harry. Lilibet a împlinit 1 an și a moștenit părul roșcat al tatălui ei

„Era o dimineață de iulie care a început banal, ca oricare zi: pregătește micul-dejun. Hrănește câinii. Ia vitaminele. Găsește șoseta aia pierdută. Ridică creionul rebel care s-a rostogolit pe sub masă. Leagă părul într-o coadă înainte de a-mi lua fiul din pătuț.

Dar după ce i-am schimbat scutecul am simțit o crampă puternică. Am căzut la podea, cu el în brațe, îngânând un cântec de leagăn ca să ne țină pe amândoi liniștiți, un cântec vesel, în contrast cu senzația mea că ceva nu e în regulă.

Am știut, în momentul în care îmi strângeam în brațe primul născut, că tocmai îl pierdeam pe al doilea”, mai spunea ea în editorial.

Vezi și: Meghan Markle a născut al doilea copil. Ducesa de Sussex și prințul Harry, din nou părinți. Ce nume va purta fetița | Demamici.ro

Vezi si: Meghan Markle a pierdut a doua sarcină: „Am simțit o crampă puternică și am căzut la podea” | Demamici.ro