Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit sexul celui de-al doilea bebeluș: „Ce putem cere mai mult?” | Demamici.ro

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit sexul celui de-al doilea bebeluș:

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit sexul celui de-al doilea bebeluș: „Ce putem cere mai mult?” Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat de curând sexul celui de-al doilea copil al lor.

Vestea cea mare a fost făcută în cadrul controversatului interviu cu Oprah Winfrey, ocazie cu care ducele și ducesa de Sussex au făcut mai multe dezvăluiri. Meghan Markle și Prințul Harry sunt nerăbdători să-și mărească familia și au mărturisit că urmează să devină părinții unei fetițe.

Cuplul mai are un băiețel, Archie, născut în 2019.

„Să ai un băiat, apoi o fată, ce putem cere mai mult?”, şi-a exprimat bucuria prinţul Harry, în cadrul interviului.

Meghan Markle este insarcinata pentru a doua oara

Meghan Markle, episod dureros după ce membri ai casei regale se arătau îngrijorați de culoarea pielii copilului ei: “Ei nu au vrut ca el să fie prinţ”

Meghan Markle și Prințul Harry au oferit un interviu transparent celebrei Oprah Winfrey, prin care au explicat motivele nespuse până acum care i-au făcut să se retragă din casa regală a Marii Britanii. În timpul primei sarcini, cu micuțul Archie, Meghan a simțit că nu este susținută suficient de familia regală.

Mai mult, ar fi existat la un moment dat și niște comentarii rasiste, legate de culoarea de piele a primului lor copil.

„Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naşte”, a spus fosta actriţă americană. „Ei nu au vrut ca el să fie prinţ”, a mai mărturisit ea.

Meghan a refuzat să dezvăluie identitatea persoanelor care au făcut acele declarații, deoarece „ar fi foarte vătămător pentru identitatea lor”.

Cuplul a mai mărturisit că au făcut împreună tot ce le-a stat în putință pentru a nu renunța la familia regală, însă presiunea a început să-i afecteze psihologic atât de tare, încât nu mai aveau încotro.

„Nu mai voiam să trăiesc. Şi acesta a fost un gând foarte clar, real şi constant înspăimântător. Şi îmi amintesc cât de mult m-a alinat Harry”, a mai povestit Meghan Markle.

Vezi si: Meghan Markle este însărcinată cu al doilea copil. Ducesa de Sussex a pierdut anul trecut o sarcină | Demamici.ro

Vezi si: Meghan Markle a pierdut a doua sarcină: „Am simțit o crampă puternică și am căzut la podea” | Demamici.ro