Mama unei fetițe de 2 ani, sancționată de polițiști pentru că micuța face zgomot în locuință | Demamici.ro

Mama unei fetițe de 2 ani, sancționată de polițiști pentru că micuța face zgomot în locuință | Demamici.ro

Mama unei fetițe de 2 ani, sancționată de polițiști pentru că micuța face zgomot în locuință. Mama unei fetițe de 2 ani și 7 luni a fost sancționată de polițiștii gălățeni cu un avertisment pe motiv că micuța face zgomot în locuință și deranjează vecinii.

Se pare în în ultimele luni, familia a primit mai multe reclamații din partea unui vecin care locuiește la un etaj inferior. Bărbatul, fost polițist, s-a prezentat și la ușa familiei pentru a le atrage atenția cu privire la zarva din apartamentul lor.

Ionuț, tatăl fetiței de 2 ani, susține că zgomotul provine de la scârțâitul parchetului, de la jucarii scăpate, de la lucruri pe care orice alt copil le face în casă.

Bărbatul s-a văzut nevoit să-și ducă mai des fiica la bunici pentru a scăpa de reclamațiile vecinului.

„Sus-numita, în timp ce se afla în locuinţa sa, nu a luat măsuri de supraveghere a fiicei sale în vârstă de 2 ani şi şapte luni care a tulburat liniştea locatarilor prin producerea de zgomote şi larmă”, se arată în procesul verbal întocmit de polițiști pe data de 5 mai, informează adevărul.ro.

Mama unei fetițe de 2 ani, sancționată de polițiști pentru că micuța face zgomot în locuință | Demamici.ro

Ionuț a explicat jurnaliștilor ce l-a deranjat pe vecinul care nu mai contenește cu reclamațiile:

„El (vecinul – n.r.) s-a simţit foarte deranjat de când ne-am mutat. Am aflat că lucrează la Poliţie şi vine noaptea de la muncă. În decembrie ne-a reclamat, a venit sectoristul a constatat că era vorba despre un copil mic. Am fost la secţie şi am făcut o declaraţie conform căreia copilul este mic, scapă jucării şi că încercăm să oprim zgomotele.

Asta ca să închidem povestea. Ulterior, în martie a venit un alt echipaj la noi. Copilul era cu bunica, ea s-a speriat. În ajunul Paştelui, la ora 8 dimineaţa, alţi poliţişti au venit la noi. Noi stăm la etajul 6. Cică ar fi reclamat cineva că în bloc se aude muzică populară, dar au venit doar la noi. Şi vecinul a venit la noi la uşă, ne-a spus să-l lăsăm să trăiască. Dar noi nu facem nimic deosebit.

Parchetul este vechi, scârţîie, copil mai fuge când venim acasă, se bucură, sau când îl băgăm la baie, fuge de noi. Nu facem petreceri, nu s-a mai plâns nici un vecin, ne culcăm la ora 22,00”, a declarat Ionuț, tatăl copilului, potrivit Mediafax.

Mama unei fetițe de 2 ani, sancționată de polițiști pentru că micuța face zgomot în locuință | Demamici.ro

Mama unei fetițe de 2 ani, sancționată de polițiști. În urmă cu o săptămână, polițiștii i-au dat mamei un avertisment

„Săptămâna trecuta au venit din nou poliţiştii la noi la uşă. Direct la noi au venit, nu s-au oprit la alte uşi. Au scris în procesul verbal cuvintele zarvă, larmă. Sancţiunea este pe numele mamei, a primit avertisment. Eu nu vreau să fac un caz din povestea asta, dar nici nu-mi doresc să fiu abuzat.

Ca primă măsură, am decis să duc fetiţa la bunica sa în fiecare zi. O scot pe stradă zilnic, în plină epidemie, doar ca să nu mai am reclamaţii”, a mai declarat bărbatul.

Familia din Galați consideră că este victima unui abuz și are de gând să conteste avertismentul primit de la autorități. Tatăl este hotărât să apeleze la ajutorul unui avocat pentru a-și putea susține cauza în instanță.

Vezi si: Un bebeluș de 9 luni care s-a înecat în timp ce mânca are nevoie de 25.000 de euro pentru a-i salva viața. Apelul părinților | Demamici.ro