Mamă de tripleți la 55 de ani. Nou record – cea mai în vârstă femeie care a născut tripleți | Demamici.ro

O mamă de 55 de ani a devenit cea mai bătrână femeie care a născut tripleți

Mamă de tripleți la 55 de ani. Nou record – cea mai în vârstă femeie care a născut tripleți. O femeie în vârstă de 55 de ani a adus pe lume tripleți și odată cu acest fericit eveniment a reușit și să stabilească un nou record.

Jaci Dalenberg a devenit, oficial, cea mai bătrână femeie care a reușit să aducă pe lume tripleți, iar totul a pornit tot de la iubirea de mamă.

Jaci Dalenberg a acceptat să devină mamă și să-și ajute fiica să devină mamă, aceasta fiind singura soluție rămasă pentru Kim Coseno, în vârstă de 36 de ani. Tânăra mămică reușise să aducă pe lume doi copii, rodul iubirii dintr-o căsnicie anterioară, însă își dorea cu disperare să rămână însărcinată și cu actualul ei soț.

Medicii au avertizat-o că din cauza unor probleme medicale nu va mai putea rămâne însărcinată, iar acest lucru a venit ca o veste grea pentru cuplul care își dorea cu ardoare să își mărească familia.

O mamă de 55 de ani a devenit cea mai bătrână femeie care a născut triplețiCosturile unei mame surogat depășeau cu mult bugetul lor, iar Kim nu reușea să își mai găsească liniștea. Acela a fost momentul în care Jaci, mama ei, a intervenit și a propus ideea de a deveni ea mama surogat pentru fiica ei:

„A fost pur și simplu un alt lucru pe care l-am făcut cu drag pentru fiica mea, din prea multă dragoste de mamă. Nu mai suportam să o văd tristă. Chiar își doreau mult un copil și sunt doi oameni minunați care merită acest lucru”, a spus bunica „mamă surogat”.

O mamă de 55 de ani a devenit cea mai bătrână femeie care a născut tripleți

Inițial, Kim nu a fost atât de sigură dacă este o idee bună, din cauza vârstei mamei sale. Șansele de nereușită erau destul de mari. După o primă tentativă eșuată, cuplul a urmat o perioadă un tratament de fertilitate.

La a doua încercare au avut noroc! Medicii i-au implantat lui Jaci doi embrioni, pentru a fi siguri de șansele de reușită. Însă, surpriză! Unul dintre embrioni s-a desprins în două bucăți, devenind ulterior gemeni identici.

„Eram pur și simplu în stare de șoc după ce am aflat că port în pântece tripleți. Apoi m-am liniștit și m-am încurajat, mi-am zis că pot face asta.”

Totuși, cu două luni înainte de termen, Jaci a intrat de urgență în sala de operație, unde medicii au pregătit-o pentriu cezariană pentru că unul dintre gemeni nu se mai alimenta corespunzător în uter.

„Când s-au născut bebelușii eram în extaz. Cea mai grea parte a fost să-i las în spital, la patru zile după ce am născut și m-am putut externa. După naștere nu a apărut niciun sentiment în care să-mi fi dorit să-i am doar pentru mine, să mă îngrijesc doar eu de ei. Eu deja am crescut patru fete minunate. Maternitatea nu mai e pentru mine. Sunt bunica lor acum și nu plănuiesc să mai rămân gravidă vreodată”, a povestit bunica tripleților.

O mamă de 55 de ani a devenit cea mai bătrână femeie care a născut tripleți

Însă cea mai emoționată a fost mămica lor, Kim, care a asistat cu emoție la sarcina mamei sale, iar mai apoi nașterea celor trei fetițe.

„Este cel mai minunat lucru pe care orice mamă l-ar putea face vreodată pentru fiica ei. Bineînțeles, le voi spune fetelor cum s-au născut. Vreau ca ele să știe ce gest incredibil a făcut bunica lor pentru ele, pentru noi. Vreau să realizeze cât de speciale sunt, doar prin simplul fapt că au avut acest start în viață diferit de majoritatea oamenilor”, a declarat mama tripleților.

Vezi si: A devenit mămică la 50 de ani după un deceniu de încercări nereușite VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: O bunică și-a adus pe lume propriii nepoți gemeni. Fiica ei a trecut printr-o histerectomie din cauza cancerului de col uterin | Demamici.ro

Vezi si: O bunică de 51 de ani și-a adus pe lume propria nepoată. Fiica ei se lupta cu infertilitatea | Demamici.ro

Vezi si: O bunică de 53 de ani a devenit mamă surogat pentru fiica ei. O lună mai târziu, tânăra a rămas și ea gravidă, tot cu o fetiță | Demamici.ro