O bunică de 51 de ani și-a adus pe lume propria nepoată. Fiica ei se lupta cu infertilitatea | Demamici.ro

O bunică de 51 de ani și-a adus pe lume nepoata. Fiica și ginerele au apelat la ea din cauza infertilității

O bunică de 51 de ani și-a adus pe lume propria nepoată. Fiica ei se lupta cu infertilitatea. O femeie de 51 de ani din SUA a rămas însărcinată cu propria ei nepoțică. Julie Loving i-a oferit fiicei sale o nouă șansă la viață, după ce i-a adus pe lume copilașul mult dorit.

Breanna Lockwood, în vârstă de 29 de ani, s-a confruntat ani la rândul cu mai multe probleme de infertilitate.

O bunică de 51 de ani și-a adus pe lume propria nepoată. Fiica ei se lupta cu infertilitatea

După două avorturi spontane și o sarcină ectopică, Briana nu reușea să mai rămână însărcinată.

Procedura de chiuretaj a lăsat-o pe tânără cu ţesut cicatricial problematic în uter, motiv pentru care ea şi soţul ei, Aaron, au luat decizia de a apela la un purtător, o mamă surogat pentru a le aduce copilul pe lume.

Bunica copilului a devenit mamă surogat. Medicii nu au fost de acord inițial

Brianna a dat vestea cea mare chiar pe pagina ei de Facebook, după venirea pe lume a fetiței lor, în data de 2 noiembrie.

Tot atunci, tânăra mămică de 29 de ani a dezvăluit și gestul mamei sale.

O bunică de 51 de ani și-a adus pe lume nepoata. Fiica și ginerele au apelat la ea din cauza infertilității

„Mama mea a fost o luptătoare absolută într-o perioadă dificilă”, a scris Lockwood în postare.

„Sacrificiile pe care le-a făcut pentru a aduce pe lume această mică bucăţică de viaţă îmi taie efectiv respiraţia. Faptul că îmi pot ţine fiica în braţe îmi topeşte sufletul. Aş face absolut orice pentru acest copil, iar toate se reflectă la ceea ce de fapt a făcut mama mea pentru mine”.

Însă drumul până aici nu a fost unul simplu. Brianna și soțul ei nu își permiteau o mamă surogat, iar medicii nu erau de acord ca bunica de 51 de ani să fie mamă purtătoare.

O bunică de 51 de ani și-a adus pe lume nepoata. Fiica și ginerele au apelat la ea din cauza infertilității

„Reacţia mea imediată a fost: Nu este un lucru bun” a declarat Dr. Brian Kaplan, cu o experienţă de peste 20.000 de proceduri de fertilizare in vitro în decursul celor 29 de ani de carieră.

„În mod normal, un purtător gestațional ar trebui să aibă sub 40 de ani, dar în medicină trebuie să te uiți la o persoană și să o analizezi”.

După mai multe analize și teste, Julie a reușit să primească aprobarea medicului pentru a deveni purtătoarea fiicei sale.

O bunică de 51 de ani și-a adus pe lume nepoata. Fiica și ginerele au apelat la ea din cauza infertilității„Din fericire, a rămas însărcinată cu primul embrion”, a spus Kaplan. „Am fost alături de Breanna ani de zile, a trecut prin multe traume, dar a rezistat uimitor. Dacă nu era mama ei, nu ar fi avut însă un copil. ”

O bunică de 51 de ani și-a adus pe lume nepoata. Fiica și ginerele au apelat la ea din cauza infertilității

Povestea lor a fost una inedită și care a stârnit mult interes pe rețelele de socializare. Odată cu venirea pe lume a fetiței, întreaga familie a fost felicitată pentru întreaga aventură prin care a trecut și care s-a finalizat cu bine.

„A fost o sarcină uşoară”, a spus Julie. „Totul a fost perfect”.

Vezi si: După 8 ani de sarcini pierdute și multe lacrimi, a devenit mămică! Cum a fost ziua în care și-a strâns pentru prima dată fiica la piept VIDEO emoționant | Demamici.ro

Vezi si: După 10 ani de tratamente pentru infertilitate, un cuplu de români și-a strâns bebelușul în brațe! Un interviu emoționant despre perseverență, încredere și iubire necondiționată VIDEO | Demamici.ro