Magda Pălimariu are o minunăție de băiat. Micuțul Aksel a împlinit jumătate de anișor: „Nu știu când a zburat timpul, parcă mai ieri l-am adus de la maternitate” | Demamici.ro

Magda Pălimariu are o minunăție de băiat și seamănă leit cu ea! Primele imagini cu chipul micuțului Aksel:

Magda Pălimariu are o minunăție de băiat. Micuțul Aksel a împlinit jumătate de anișor: „Nu știu când a zburat timpul, parcă mai ieri l-am adus de la maternitate”. De jumătate de an, fosta prezentatoare TV trăiește cea mai mare bucurie a vieții sale, odată cu venirea pe lume a fiului ei, Aksel.

Până de curând, Magda Pălimariu a evitat să-și expună prea mult copilul pe rețelele de socializare, preferând să fie cât mai discretă din acest punct de vedere.
Recent, micuțul vedetei a împlinit vârsta de 6 luni, ocazie cu care a postat o serie de fotografii adorabile cu micuțul Aksel.

„Am aici o minunăție de baietel care a împlinit de curând 6 luni. Nu știu când a zburat timpul; parcă mai ieri l-am adus acasă de la maternitate!! Acum înțelege foarte multe lucruri, descoperim în fiecare zi câte ceva nou și ne bucurăm împreună de fiecare moment. Aksel, ești o drăgălășenie de băiat iubit!! Dragostea pe care ți-o port este nemărginită!! Tu îmi dai putere să trec peste toate!!!”, a scris Magda Pălimariu pe contul ei de Instagram.

Magda Pălimariu a născut natural, într-un spital din Norvegia

Magda Pălimariu are o minunăție de băiat și seamănă leit cu ea! Primele imagini cu chipul micuțului Aksel: "Nu știu când a zburat timpul, parcă mai ieri l-am adus de la maternitate"

Vedeta și-a născut băiețelul în data de 20 august 2022, chiar de ziua ei de naștere. Nașterea a fost naturală, într-un spital din Norvegia, acolo unde s-a stabilit împreună cu tatăl copilului ei.

Despre experiența nașterii, Magda Pălimariu își aduce aminte că nu a fost una ușoară, mai ales că travaliul a durat două zile.

„Am născut natural, a fost o naștere destul de dificilă. Nu pot să mint că a fost ușor. A durat destul de mult, două zile travaliul. Mi s-a părut că durează o veșnicie pentru că eram și stresată că nu mai vine. Nu înțelegeam ce se întâmplă”, a adăugat vedeta, care recunoaște că trece prin clipe emoționante, zilnic are griji referitoare la băiețelul ei.

„Am o mie de gânduri, o mie de griji. Trebuie să recunosc… că nu pot să mint oamenii, chiar am o mie de griji. Abia aștept să crească puțin, să-mi zică ce-l doare”, a mai povestit ea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Magda Pălimariu s-a stabilit împreună cu soțul ei, Ionuț Eriksen, în Oslo, Norvegia, acolo unde bărbatul lucrează ca președinte al Camerei de Comerț din Norvegia.

La vârsta de 43 de ani, vedeta de televiziune a născut primul ei copil.

Magda Pălimariu are o minunăție de băiat și seamănă leit cu ea! Primele imagini cu chipul micuțului Aksel: "Nu știu când a zburat timpul, parcă mai ieri l-am adus de la maternitate"

Magda Pălimariu are o minunăție de băiat. A ales pentru fiul său un prenume de inspirație nordică

Magda Pălimariu a ales un prenume cu totul special pentru fiul ei. Mai mult, vedeta a mărturisit că în momentul în care i-a ales prenumele, ca o frumoasă coincidență, nici măcar nu a știut că este nume norvegian.

„Mie mi-a plăcut foarte mult. Noi am avut trei prenume și nu ne decideam nicicum. Eu îl voiam pe unul, soțul pe celălalt, familia altul. Am văzut acest prenume undeva pe internet și mi s-a părut că i se potrivește foarte bine, neștiind că este nume norvegian. Toată lumea a fost de acord din prima. Semnificația numelui este «tatăl păcii».”, a mai declarat Magda Pălimariu.

Vezi și: Magda Pălimariu a născut chiar de ziua ei de naștere! Vedeta a postat prima imagine cu bebelușul: „De azi suntem doi sărbătoriți!” | Demamici.ro

Vezi și: Magda Pălimariu, însărcinată! Prezentatoarea TV va deveni pentru prima dată mamă la 42 de ani | Demamici.ro