Gemenele Danei Budeanu au împlinit 18 ani. Mesaj emoționant: „Am renăscut odată cu două inimioare ce s-au grăbit să mă țină în brațe” | Demamici.ro

Dana Budeanu, mamă de gemene. Mesaj emoționant pentru fetele ei, în ziua în care au împlinit 18 ani:

Gemenele Danei Budeanu au împlinit 18 ani. Mesaj emoționant: „Am renăscut odată cu două inimioare ce s-au grăbit să mă țină în brațe”. Dana Budeanu, mamă de gemene.
Fetele ei au împlinit de curând vârsta majoratului, iar mama lor le-a transmis un mesaj emoționant de ziua lor de naștere.

Deși este cunoscută pentru atitudinea și opiniile ei tranșante în spațiul public, Dana Budeanu are o slăbiciune, sau mai bine zis două! Gemenele ei, pe care a preferat să le țină cât mai departe de lumina reflectoarelor, îi aduc cea mai mare împlinire sufletească, iar relația lor este una bazată pe blândețe, prietenie și multă, multă iubire.

Cele două fete ale Danei Budeanu, din căsnicia cu jurnalistul Radu Budeanu, au împlinit recent vârsta de 18 ani și sunt majore cu acte în regulă. Gemenele Dana și Maria au o relație extrem de apropiată cu mama lor și, deși a evitat să le expună în social media în toți acești ani, Dana Budeanu a marcat majoratul fetelor sale printr-o postare plină de emoție la adresa lor.

Dana Budeanu, mamă de gemene. Mesaj emoționant pentru fetele ei, în ziua în care au împlinit 18 ani: "Am renăscut odată cu doua inimioare ce s-au grăbit să mă țină în brațe"

Gemenele Danei Budeanu au împlinit 18 ani. Mesaj emoționant: „Am renăscut odată cu două inimioare ce s-au grăbit să mă țină în brațe”

„Aștept să se facă zece seara și să simt ce am trăit acum optsprezece ani, naștere. Am renăscut odată cu două inimioare ce s-au grăbit să mă țină în brațe și să-mi arate ce înseamnă să fii Dumnezeu. Dumnezeu suntem doar pentru copiii noștri, vă spuneam cândva. Și n-avem voie să-i dezamăgim nicio secundă despre asta. Copiii noștri cred că putem tot, știm tot, vedem tot și se urcă încet, cu piciorușele și mânuțele lor mici, pe ceea ce le-a fost dat a le fi părinți. Doar cei ce avem copii suntem datori, lor, pentru totdeauna. Datori să-i facem fericiți cu orice preț. Alte datorii nu avem în viața asta, față de nimeni și nimic.”, a scris Dana Budeanu.

Creatoarea de modă s-a implicat mult în educația gemenelor sale și și-a dorit ca fetele ei să fie puternice, independente, dar și empatice și atente la propriile emoții.

Dana Budeanu, mamă de gemene. Mesaj emoționant pentru fetele ei, în ziua în care au împlinit 18 ani: "Am renăscut odată cu doua inimioare ce s-au grăbit să mă țină în brațe"

„Mă uit la ele de când le-am adus pe lume și-n noaptea aceasta, ca-n toate cele mii… și știu că nu le-am dezamăgit și că tot ceea ce au visat despre lume, le-am arătat că există. Le-am arătat că iubirea-i tot și că ura-i doar a celor ce nu au fost iubiți, le-am spus că frica nu există și că universul suntem noi, le-am luat cu mine să vadă, să simtă, să înțeleagă tot până la capătul pământului, ca să știe că de oriunde poți ajunge și de oriunde te poți întoarce.”, a mai spus creatoarea de modă.

Gemenele Danei Budeanu au împlinit 18 ani: „Nu le-am certat niciodată. Nu le-am umilit nicicând”

Pentru Dana Budeanu, maternitatea nu înseamnă teroare și nici educația, dictatură. Cel puțin, asta reiese din mărturisirile făcute chiar de creatoarea de modă, în ceea ce privește modul de relaționare construit cu fiicele ei în toți acești ani.

„Nu le-am certat vreodată, nu le-am umilit nicicând, nu le-am țipat vorbe, nu le-am șoptit neînțelesuri. Le-am crescut într-o poveste a lumii care azi se chinuie să nu moară, și le-am salvat, de tot ce nu-i iubire. “Fetițele dumneavoastră râd continuu, mereu sunt fericite…”, mi se spune de aproape douăzeci de ani. Ce trist că aceasta a ajuns o minune despre îngerii care-s doar bulgări de divinitate.

Dacă oamenii minusculi nu râd mereu, înseamnă ca voi cei uriași, i-ați abandonat, le-ați abandonat inocența, puritatea, curajul, gingășia si i-ați transformat în oameni mari, mascați cu tristetea de după care vă este frică. Noi părinții nu avem probleme, noi avem putere! Noi nu avem dureri, noi avem curaj! Noi nu avem zile grele, avem copii. Și asta înseamnă că suntem binecuvântați de Dumnezeu și că suntem fericiți să-i creștem și pe ei astfel. Rămân ca mereu, doar în urma pașilor lor, ca să nu uit să merg, căci fără ele nu mai știu oricum! Copiii sunt sufletul nostru in văzul tuturor!”, a mai spus Dana Budeanu în postarea dedicată fiicelor ei.

Vezi și: Copii speciali care au moștenit frumusețea din mai multe culturi. Genetica e chiar magică! | Demamici.ro

Vezi și: Cum arată acum Noelle Vlasov, fetița numită „cel mai frumos copil din România” | Demamici.ro