Fotografii cu bebelusul. De ce nu mai apar si mamicile in poze? | Demamici.ro

Fotografii cu bebelusul. De ce nu mai apar si mamicile in poze?

Fotografii cu bebelusul. De ce nu mai apar si mamicile in poze? Stii si tu povestea. Ai sute de fotografii cu bebelusul tau, insa abia daca gasesti vreuna in care sa apari si tu.

O fotografie in care iti tii puiul in brate si care sa reflecte tot ce are maternitatea mai frumos de oferit.

Insa, cand esti mama la inceput de drum, o astfel de poza este mai greu de realizat decat am fi crezut vreodata.

Victoria Bolduc, mama si artist grafic, a explicat scurt si la obiect, printr-un desen, de ce nu mai apar si mamicile in poze, alaturi de copiii lor.

„Fotografiile cu sotul si bebelusul versus fotografiile cu mine si bebelusul”, a scris ea in dreptul unui desen hilar care nu are nevoie de prea multe explicatii.

Multe mamici s-au regasit in situatia explicata si au distribuit fotografia mai departe, pana cand s-a viralizat.

Vezi si: „Ciudatenii” de mamici! Si tu te uiti la pozele cu copilul tau cand doarme? | Demamici.ro

Fotografii cu bebelusul. De ce nu mai apar si mamicile in poze?

„Am atatea fotografii superbe cu sotul si copiii. Par desprinse din revista. Apoi te uiti la toate pozele pe care sotul mi le-a facut mie alaturi de copii si tot ce observ sunt cele trei barbii ale mele si ochii pe jumatate deschisi”, a scris o utilizatoare.

Un alt utilizator Reddit a explicat cat de mult se straduieste sa isi faca poze frumoase, alaturi de copii, insa niciodata nu reuseste. Prefera sa le stearga, decat sa ii fie afectata stima de sine.

Insa de ceva vreme, un alt gand a inceput sa o bantuie pe mamica: „Intr-o zi, copiii nostri se vor uita la albumul familiei, vor vedea sutele de poze cu tatal lor, iar apoi vor spune: Ne bucuram ca l-am avut pe tati alaturi, mama era mereu plecata”.

Voi ati trecut prin asta?