Fetiţa Laurei Cosoi a împlinit patru ani: „Ești sufletul nostru, cântecul și sensul vieții!” | Demamici.ro

Fetiţa Laurei Cosoi a împlinit patru ani: „Ești sufletul nostru, cântecul și sensul vieții!” | Demamici.ro

Bucurie mare și  momente pline de emoție în familia Laurei Cosoi! Rita, fetiţa cea mare, a împlinit patru ani, prilej cu care mămica mândră a postat câteva fotografii superbe, alături de un mesaj divin, așa cum numai o mamă poate să scrie.

„La mulți ani, Rita noastră bună și senină! Ești sufletul nostru, pacea și lumina, cântecul și sensul vieții! Îţi mulţumim pentru darul pe care ni l-ai făcut de a fi părinţi, pentru îmbrăţişări, zâmbete şi valurile de iubire!”, a scris Laura pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Pentru că Laura Cosoi este însărcinată a treia oară, iar data probabilă a nașterii este 11 iunie, de ziua de naștere a Ritei, actrița și soțul său au hotărât să-i organizeze o petrecere cu o săptămână înainte. Unicorni, limonadă, baloane de săpun, muzică și multă distracție a fost la petrecerea de ziua de naștere a Ritei.

„I-am aniversat ziua Ritei în avans, tocmai pentru că surioara din burtică are „due date” nu doar în iunie, luna în care a venit Rita pe lume, ci și fix în aceeași zi. Ce șanse să fi fost?! 🤣 Ei bine, poate nu nasc chiar pe 11 iunie, am să mă abțin, dacă pot, dar cum vrea Dumnezeu! Așadar, ne-am strâns cu mic și mare în curtea casei și am sărbătorit minunea noastră dragă, care a știut perfect ce își dorește. O aniversare cu 🦄🦄🦄 La un moment dat, Rita mi-a pregătit un mic dejun, de jucărie și mi-a spus că mă iubește, reproducând scena din povestea țestoasei „Franklin”.

A fost felul ei în care ne-a mulțumit pentru ziua asta minunată, pentru soare și limonadă, pentru balonele de săpun și unicorni, pentru jocuri și muzică, pentru emoțiile care aproape că au copleșit-o când i s-a cântat „La mulți ani”, de față cu toți prietenii ei 🦄 Priveam în jur și mă gândeam cât de pură și de magică este copilăria și ce norocoși suntem să le fim alături 🤍Mulțumim, Rita bună! Ești copilul nostru Pace 🤍”, a scris Laura Cosoi pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Şi anul trecut, atunci când Rita a împlinit trei anişori, mămica i-a făcut o urare deosebită, de care micuța se va bucura chiar și atunci când va crește.  „Nu știu dacă poate cineva să te iubească atât de pur și de intens precum o face un copil… toată viața am să-ți mulțumesc că ne-ai ales, Rita bună! Să fie Dumnezeu cu tine în tot și în toate! La mulți ani, rază de soare! Rita bună, copilul nostru pace, lumină din lumină, îți mulțumim că ne-ai ales! Ești surioara pe care oricine și-ar dori să o aibă!”, scria Laura Cosoi, în urmă cu un an.

Laura Cosoi are două fetițe adorabile și încă una pe drum

Laura Cosoi se mândreşte cu două fetiţe superbe pe care le are cu soţul său, Cosmin Curticăpean. Ba mai mult decât atât, vedeta se pregătește să aducă pe lume și cea de-a treia fetiță.

Actrița a născut natural de doua ori și speră ca și de această dată să poată să-și aducă pe lume fetița tot pe cale naturală.

Vezi si: Laura Cosoi, aniversare de 3 ani pentru Rita. Top 3 cadouri inedite alese pentru fetița cea mare a familiei | Demamici.ro

Vezi si: Laura Cosoi, despre depresia postnatală: „Ești ca un animal care nu lasă pe nimeni să se apropie de pui” | Demamici.ro