El este „Făt Frumos”, bebelușul care s-a născut cu plete albe și dese | Demamici.ro

El este

El este „Făt Frumos”, bebelușul care s-a născut cu plete albe și dese. Un bebeluș care a venit pe lume cu o podoabă capilară mai puțin obișnuită a primit un nume de alint la fel de specială ca el.

Micuțul, poreclit „Făt Frumos” a venit pe lume la o maternitate din Székesfehérvár, Ungaria și a stârnit priviri de uimire chiar și din partea medicilor. Este binecunoscut faptul că medicii pot oferi detalii despre fizicul bebelușului, încă din timpul sarcinii, mulțumită tehnologiei 3D de la ecografie. Ce rămâne un mister și nici măcar noile tehnologii nu pot prezice sunt culoarea pielii, pilozitatea și nuanța părului sau ce culoare au ochii.

Așa că nu mică a fost surpriza tuturor atunci când bebelușul Bence a venit pe lume cu o podoabă capilară bogată, de un blond platinat, aproape de alb.

Micuțul a venit pe lume perfect sănătos și, în ciuda părului neobișnuit, nu dădea niciun alt semn care să indice vreun posibil disconfort la nivelul sănătății.
Părinții l-au botezat „Făt Frumos”, căci e cu siguranță un bebeluș tare special, cu plete ca-n povești.

El este "Făt Frumos", bebelușul care s-a născut cu plete albe și dese. Părinții i-au dat o poreclă specială

El este „Făt Frumos”, bebelușul care s-a născut cu plete albe și dese

Medicii au fost preocupați să afle o posibilă cauză care ar fi determinat o modificare a culorii părului și au luat în calcul inclusiv albinismul, o afecțiune genetică ce poate cauza decolorarea părului și a culorii ochilor.

O altă teorie ar fi avut legătură cu stresul sau anxietatea din timpul sarcinii, care ar fi condus la modificări neobișnuite în dezvoltarea bebelulușui. Ambele teorii s-au dovedit a fi invalide.

El este "Făt Frumos", bebelușul care s-a născut cu plete albe și dese. Părinții i-au dat o poreclă specială

„Uneori, o deficiență a vitaminei B12 sau anumite celule de păr mutante pot cauza astfel de modificări”, au mai spus specialiștii.

El este "Făt Frumos", bebelușul care s-a născut cu plete albe și dese. Părinții i-au dat o poreclă specială

Indiferent de motivul care a cauzat această nuanță rară de păr a bebelușului Brence, micuțul a cucerit deja inimile medicilor, dar și ale internauților.
„Făt Frumos” a devenit deja viral pe rețelele de socializare, mulțumită farmecului său înăscut, la propriu!

Vezi și: „Micuța maimuțică”. O fetiță s-a născut cu păr negru pe tot corpul și a primit o poreclă specială. Afecțiunea are legătură cu nașterea prematură | Demamici.ro

Vezi și: Un cuplu de africani a adus pe lume un bebeluș „alb ca zăpada” | Demamici.ro