Denisa Flicea a născut. Tăticul Flick a compus o poezie superbă pentru fetița lor: „Visul devenit realitate… o inimă în plus ce bate” | Demamici.ro

Denisa Flicea a născut. Tăticul Flick a compus o poezie superbă pentru fetița lor:

Denisa Flicea a născut. Tăticul Flick a compus o poezie superbă pentru fetița lor: „Visul devenit realitate… o inimă în plus ce bate.” Denisa Flicea, soția lui Flick, a devenit pentru prima dată mămică.

Cuplul trăiește acum cea mai frumoasă bucurie, după ce au întâmpinat venirea pe lume a fetiței lor. Sebastian Andrei Flicea, cunoscut publicului larg ca Flick și după talentul la rime care l-a ajutat să-și construiască o carieră în TV trăiește de câțiva ani o poveste de iubire alături de Denisa, soția lui.

Este prima lor experiență de părinți, însă au așteptat cu sufletul la gură acest moment. Micuța s-a născut perfect sănătoasă și a primit numele Eva Maria, iar familia lor este completă acum.
Emoționat și entuziasmat de noua lor viață, Flick a marcat acest moment printr-o poezie cu totul aparte.

La scurt timp după nașterea micuței Eva Maria, Flick a postat pe internet prima fotografie cu alături de ea.
În imagine, fetița strânge cu putere degetul mare al mamei sale, iar tăticul Flick cuprinde mâinile „fetelor sale”.

„Visul devine realitate/ Fiindcă de azi încolo este /O inimă în plus ce bate /Lâng-ale noastre, în poveste./Cuvintele nu pot transpune /Emoția și bucuria /De-a ține-n brațe o minune./Bine-ai venit, Eva Maria!”, a transmis Flick odată cu fotografia.

Denisa Flicea și-a ținut inițial sarcina în secret și a evitat până spre ultimul trimestru să facă sarcina publică.
Abia în ultimele 3 luni, soția lui Flick a postat un clip online în care apare cu burtica de gravidă și anunță oficial venirea primului lor copil. Ulterior, Denisa a mai dezvăluit pe contul ei de YouTube că motivul pentru care a decis să țină sarcina departe de ochii curioșilor a fost dintr-o nevoie de intimitate în aceste momente.

Vezi și: Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță. Prima imagine din maternitate | Demamici.ro

Vezi și: Dana Nălbaru, despre capacitățile impresionante ale fiului ei Kadri: „La trei ani a învățat în două ore să scrie alfabetul” | Demamici.ro