Liviu Vârciu și Anda Călin și-au botezat băiețelul. Petrecere cu multe vedete și foc de artificii | Demamici.ro

Liviu Vârciu și Anda Călin au sărbătorit botezul copilului. Petrecere cu multe vedete și foc de artificii

Liviu Vârciu și Anda Călin și-au botezat băiețelul. Petrecere cu multe vedete și foc de artificii. Liviu Vârciu și Anda Călin și-au botezat băiețelul, cel de-al doilea copil pe care îl au împreună.

Evenimentul a fost în primă fază unul restrâns și s-a petrecut departe de ochii curioșilor, încă de anul trecut. Părinții micuțului Matei plănuiau, însă, și o petrecere pe măsură, cu atât mai mult cu cât este primul băiat al lui Liviu Vârciu, din cei trei copii pe care îi are.

Din cauza restricțiilor, Liviu și Anda au fost nevoiți să amâne petrecerea grandioasă pe care o aveau pregătită pentru băiețelul lor.

La sfârșit de septembrie, vedeta a organizat o petrecere de 5 stele în cinstea fiului său,la un local de lux din Otopeni, unde au fost așteptați aproape 300 de invitați.

Printre numele prezente la petrecere s-au aflat mulți colegi din showbiz, prieteni, printre care: Pepe cu iubita Jasmine, Lora cu Ionuț Ghenu, Aurelian Temișan cu Monica Davidescu, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Mirela Vaida, Cornel Păsat, Cezar Ouatu, Andrei Ștefănescu împreună cu fiul său și mulți alții.

Primele imagini cu bebelușul Liviu Matei

Liviu Vârciu și Anda Călin au sărbătorit botezul copilului. Petrecere cu multe vedete și foc de artificii

Odată cu petrecerea de botez, Liviu Vârciu a dezvăluit pentru prima dată și chipul fiului său, care până de curând fusese ferit de lumina reflectoarelor.

Mămica Anda Călin a declarat la un post de televiziune că se bucură enorm că l-a făcut tată de băiat pe Liviu Vârciu, mai ales că își dorea enorm. Micuțul a primit numele tatălui său, după cum a fost și dorința vedetei.

„Pe bebe îl cheamă Liviu Matei. Liviu a pus primul nume, iar eu l-am pus pe al doilea. Dacă ar fi fost fată, cum a fost și în cazul Anastasiei, eu aș fi ales primul nume, iar el pe al doilea”, a spus Anda Călin pe Instagram.

În vârstă de 1 an și patru luni, mult așteptatul junior al familiei seamănă, la fel ca și micuța Anastasia, tot cu tăticul Vârciu.

„O să fiu sinceră și o să spun că și de data asta bebe seamănă cu Liviu, dar am înțeles că atunci când mai cresc trăsăturile li se mai schimbă, așa că poate va ajunge să semene cu mine”, mărturisea cu ceva timp în urmă iubita artistului.

Liviu Vârciu și Anda Călin și-au sărbătorit fiul cu foc de artificii

Liviu Vârciu și Anda Călin au sărbătorit botezul copilului. Petrecere cu multe vedete și foc de artificii

Liviu Vârciu și Anda Călin mai au împreună o fetiță, pe nume Anastasia, în vârstă de 4 ani.
La botezul fiului său, tăticul Liviu Vârciu și-a dorit o atmosferă de neuitat, atât pentru ei cât și pentru invitați.

Mai mulți artiști și formații au întreținut atmofera la petrecerea de botez: Jean de la Craiova, Bella Santiago, taraful Cleante, dar și Liviu Vârciu în formula ”L.A.”, alături de un coleg din celebra trupă.

Momentul de aur a fost focul de artificii, care a marcat și mai bine seara petrecută în cinstea băiețelului lor.

Liviu Vârciu mai are un o fată, Carmina, în vârstă de 19 ani, dintr-o relație anterioară.

Vezi si: Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară. Anda Călin a adus pe lume un băiețel | Demamici.ro

Vezi si: Augustin Viziru a devenit tata de fata. Primele imagini cu micuta Maria Petre-Viziru VIDEO | Demamici.ro