Daniel Radcliffe, actorul principal din „Harry Potter”, tătic pentru prima dată | Demamici.ro

Daniel Radcliffe, actorul principal din „Harry Potter”, așteaptă primul său copil | Demamici.ro

Daniel Radcliffe, actorul principal din „Harry Potter”, tătic pentru prima dată. Daniel Radcliffe, celebrul actor care l-a întruchipat pe Harry Potter, așteaptă primul său copil cu partenera sa Erin Darke.

Minunata veste a fost confirmată de un reprezentant al actorului, potrivit presei de peste Ocean, dar și de Daniel, care a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii cu el și cu iubita sa. În pozele de pe rețeaua socială se poate vedea o burtică de gravidă destul de proeminentă, ceea ce înseamnă că sarcina lui Erin Darke este destul de avansată.

Starul Harry Potter, în vârstă de 33 de ani, și actrița americană Darke, în vârstă de 38 de ani, s-au întâlnit pe platourile de filmare ale filmului „Kill Your Darlings” din 2013, în care el l-a portretizat pe poetul Allen Ginsberg, iar ea a jucat rolul unei femei care împărtășește o întâlnire romantică cu el.

„Va fi o poveste dată naibii pe care s-o spunem copiilor noștri într-o zi din cauza a ceea ce fac personajele noastre unul cu celălalt. Personajele noastre se întâlnesc și flirtează unul cu celălalt, așa că există acest tip de înregistrare drăcuță cu noi în care doar ne întâlnim pentru prima dată și flirtăm”, a spus el pentru People în aprilie 2019.

El își împarte timpul între Marea Britanie și SUA.

Erin Darke, născută în Michigan, este cunoscută mai ales pentru rolul ei din serialul „Good Girl Revolt” din 2015, iar mai recent a apărut în serialul Prime Video „The Marvelous Mrs Maisel”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Radcliffe (@daniel9340)

Vezi și: Sandra Bullock, actriță și mamă singură a doi copii adoptați. A decis să se retragă din industrie pentru a se dedica familiei | Demamici.ro

Vezi și: Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a treia oară. Imagine emoționantă cu micuța Aurelia | Demamici.ro