Cum îl va chema pe băiețelul lui Theo Rose? Artista a ales un prenume special | Demamici.ro

Cum îl va chema pe băiețelul lui Theo Rose? Artista a ales un prenume special | Demamici.ro

Cum îl va chema pe băiețelul lui Theo Rose? Theo Rose se pregătește la vârsta de 25 de ani să devină mamă pentru prima dată. Îndrăgita cântăreață trăiește primele frânturi din viața ei de mămică și se bucură de fiecare experiență care vine la pachet.

Recent, Theo Rose a împărtășit un astfel de moment și cu fanii ei de pe rețelele de socializare, unde a publicat o primă imagine de la ecograf.

Theo Rose și iubitul ei, Anghel Damian, se pregătesc în câteva luni să devină părinții unui băiețel.

Conform declarațiilor făcute de viitoarea mămică, bebelușul ei pare să se dezvolte perfect și chiar a glumit pe seama faptului că băiețelul ei are „ochi verzi”.

„Gata, am fost și l-am văzut. Toate bune, perfect se dezvoltă. E și frumos băiatul meu. Are ochii verzi (n.r. – râde).”, a declarat Theo Rose, pe contul personal de Instagram.

Cum îl va chema pe băiețelul lui Theo Rose? Artista a ales un prenume special

Theo Rose a publicat ecografia cu bebelușul. Artista a ales un nume unic pentru băiețelul ei

Cum îl va chema pe băiețelul lui Theo Rose? Multă vreme prenumele viitorului ei copil a fost un mister, însă de curând artista a dezvăluit în cadrul unui matinal ce decizie a luat în acest sens. Alegerea este una surprinzătoare, fiind o combinație unică de prenume în România.

Băiețelul artistei se va numi Sasha Ioan, primul prenume fiind o variantă de origine rusă a numelui Alexandru.

„Vă spun, că nu am secrete: Sasha Ioan”, a declarat artista.

Theo Rose este însărcinată în cinci luni

Theo Rose a publicat ecografia cu bebelușul. Artista a ales un nume unic pentru băiețelul ei

Până acum, sarcina artistei a decurs fără probleme și acest lucru a bucurat-o, mai ales că a putut să își continue activitatea profesională.

„Mai avem 4 luni. Mult a fost, puțin a mai rămas. Mă simt ok. Nu am făcut nimic, ne apucăm peste o lună. Nu mă grăbesc. Îl aștept și pe el (n.r. – pe bebeluș) să zică ce părere are”, a mai povestit artista în cadrul emisiunii matinale de la ProFm.

Totuși, sarcina a venit și cu emoții pentru ea, mai ales cu privire la momentul în care viața ei de mamă va începe oficial, cu venirea pe lume a bebelușului.

Theo Rose a publicat ecografia cu bebelușul. Artista a ales un nume unic pentru băiețelul ei

„La fiecare înțepătură, la fiecare senzație nouă ai impresia că se poate întâmplă ceva și, știi, să pui asta în pericol. E greu de trăit, adică nu-i ușor să fii femeie gravidă (…) Te gândești și după naștere, dacă o să fii o mamă potrivită, dacă o să îl iubești suficient de mult, dacă o să fii bună, cum o să te descurci, ce o să învețe el de la tine. Nu mai zic. Mă apucă tot felul de gânduri”, a mai declarat Theo Rose la un post de televiziune.

Nu doar viitoare mămică e încercată de emoții, ci și viitorul tătic!

„Anghel mai mult decât mine. Pe Anghel îl ia cu leșin, pe el îl ia inima la fiecare control, la fiecare atenționare din partea medicului. Că apar tot felul de situații neprevăzute”, a mai declarat Theo Rose.

Vezi și: Theo Rose, însărcinată cu primul copil, a dezvăluit sexul bebelușului: „De data asta aflați de la noi” | Demamici.ro

Vezi și: Theo Rose este însărcinată: „E adevărat. O să aveți un nepoțel sau o nepoțică” | Demamici.ro