Theo Rose este însărcinată: „E adevărat. O să aveți un nepoțel sau o nepoțică” | Demamici.ro

Theo Rose este însărcinată: „E adevărat. O să aveți un nepoțel sau o nepoțică” | Demamici.ro

Theo Rose este însărcinată: „E adevărat. O să aveți un nepoțel sau o nepoțică”. Artista în vârstă de 25 de ani și iubitul ei, Anghel Damian, se pregătesc să devină părinți. Cei doi formează un cuplu de doar câteva luni, însă relația lor a avansat foarte repede, iar anul viitor vor întâmpina venirea pe lume a primului lor copil.

După informațiile vehiculate în presă cu privire la sarcina ei, Theo Rose a făcut și ea anunțul oficial, într-un story pe Instagram, fără să intre foarte mult în detalii.

„Vă pup de la filmări. E adevărat! O să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese, vreau să-l strigați «nepoate» sau «nepoată», depinde. Să fim sănătoși cu toții!”, a transmis Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose este însărcinată. Artista a aflat la începutul lunii noiembrie că va deveni mamă

Vestea că e însărcinată s-a răspândit imediat, la nici două săptămâni de când artista aflase și ea că va fi mama. Tatăl ei a confirmat sarcina fiicei sale cu puțin timp înainte să confirme și ea, iar viitorul bunic s-a arătat entuziasmat de nepotul sau nepoata care e pe drum.

Theo Rose este însărcinată. Artista a confirmat sarcina: "E adevărat. Un nepoțel sau o nepoțică"

„Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați.

Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut”, a declarat Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, potrivit playtech.ro.

Familia artistei l-a cunoscut și pe iubitul fiicei sale și s-au arătat mulțumiți de Anghel Damian. Acum toți apropiații artistei așteaptă cu nerăbdare și al doilea mare eveniment din viețile lor, nunta, despre care, însă, nu au apucat să vorbească foarte mult.

Theo Rose este însărcinată. Artista a confirmat sarcina: "E adevărat. Un nepoțel sau o nepoțică"

„A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!

Am rugat-o ca de acum înainte să-și elibereze mai mult programul. Să nu mai dea curs tuturor propunerilor. Înțeleg, e vorba despre cariera unui tânăr, dar o să aibă timp de toate celelalte.”, a mai declarat tatăl cântăreței.

Theo Rose și regizorul Anghel Damian formează un cuplu de 4 luni și vor deveni părinți anul viitor, cel mai probabil, în luna iunie.

Theo Rose și-a afișat burtica cu puțin timp înainte să se afle de sarcină

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Ultimele fotografii postate de artistă pe contul ei de Instagram, o înfățișează în ținute care îi maschează abdomenul, cu toate că sarcina se află încă la început și nu este tocmai vizibilă. Chiar și așa, artista a evitat să mai poarte ținute strâmte și a optat pentru haine în straturi, cămăși asortate cu jachete, iar la ținute mai elegante, a ales negru în detrimentul culorilor mai deschise.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)


La sfârșitul lunii octombrie, Theo Rose a fost prezentă la un concert pe care l-a susținut într-un club din Timișoara. Artista a purtat atunci ultima dată un outfit cu abdomenul la vedere, iar după doar câteva zile, fix la început de noiembrie, urmând să afle că e însărcinată.

Vezi și: Fotografii superbe cu fetița Adelinei Pestrițu. Zenaida are 4 ani și a moștenit tot ce e mai frumos de la părinții ei | Demamici.ro