Fotografii superbe cu fetița Adelinei Pestrițu. Zenaida are 4 ani și a moștenit tot ce e mai frumos de la părinții ei | Demamici.ro

Fetița Adelinei Pestrițu, frumoasă din cale afară. Micuța Zenaida are 4 ani și a moștenit frumusețea părinților ei

Fetița Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea, frumoasă din cale afară. Micuța Zenaida are 4 ani și pare că a moștenit tot ce a mai frumos de la părinții ei. Adelina Pestrițu a publicat o serie de fotografii alături de soțul și fetița pe care o au împreună, după ce o bună de perioadă de timp, vedeta a evitat să își mai expună copilul pe rețelele de socializare.

De data aceasta, însă, Adelina a făcut o excepție. Cu ocazia zilei de naștere a lui Virgil Șteblea, cuplul s-a mândrit cu familia pe care a reușit să o clădească.

Fotografii superbe cu fetița Adelinei Pestrițu. Zenaida are 4 ani și a moștenit tot ce e mai frumos de la părinții ei

„Există momente în viață când simți că ai TOT și că nu poate exista „mai mult”, când sufletul este atât de plin de bine, de dragoste și de frumos încât te simți copleșit de recunoștință. Mânuțele mici în jurul nostru, zâmbetele largi și atât de sincere, îmbrățișările strânse, privirile pline de lumină sunt cel mai frumos cadou. La mulți și frumoși ani, Virgil! Mulțumesc pentru acest TOT! Te iubim! ❤️”, a scris Adelina Pestrițu în dreptul imaginilor.

Fotografiile au stârnit multe aprecieri în mediul online, iar micuța Zeny a acaparat de data aceasta toate privirile. Fetița a moștenit de la părinți trăsăturile aparte și, la prima vedere, pare să semene mai mult cu tăticul ei, Virgil. Nu degeaba se și spune că fetele seamănă cu tații!

„La multi ani! Cât de mare și frumoasă e Zeny ❤️”, a scris Alina Ceușan.

Superbi! Zeny eclipsează tot. La multi ani fericiți”, i-a transmis și Anca Ciota.

„Nu știu la care să mă uit, de frumoși 😍 să trăiești domnule!”, i-a urat și Vlăduța Lupău.

Fetița Adelinei Pestrițu, frumoasă din cale afară. Micuța Zenaida are 4 ani și a moștenit frumusețea părinților ei

Motivul pentru care Adelina Pestrițu nu vrea să-și mai expună copilul public

În urmă cu un an și jumătate, Adelina Pestrițu a încetat să mai posteze fotografii cu fetița ei și să o mai expună public de orice fel. Decizia a fost surprinzătoare pentru fanii vedetei, mai ales că încă de la nașterea Zenaidei, Adelina obișnuia adesea să se mândrească cu minunea din viața ei și să posteze multe fotografii cu Zeny.

Mai mult, fetița avea și propriul ei cont de Instagram, acolo unde mămica posta fotografiile preferate și momentele speciale din viața fiicei sale. Totul s-a schimbat brusc, iar Adelina Pestrițu a decis într-o zi să nu mai posteze nici măcar o fotografie cu fetița ei și a lui Virgil.

Fetița Adelinei Pestrițu, frumoasă din cale afară. Micuța Zenaida are 4 ani și a moștenit frumusețea părinților ei

„Dragii noștri, vă răspund prin acest comentariu tuturor celor care ați întrebat de Zeny, deși am mai spus asta de câteva ori. Împreună cu Virgil am decis să nu o mai postăm pe rețelele de socializare. Dacă pe viitor vom lua o altă decizie, veți afla primii.”

Vedeta a decis să îi ofere fiicei sale spațiul și intimitatea necesare, iar atunci când va ajunge la vârsta potrivită, să ia decizia singură dacă își dorește expunere sau nu.

„E mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a spus Adelina în Viva.

Vezi și: Adelina Pestrițu, petrecere ca-n basme pentru fetița ei. Micuța Zeny a împlinit 2 ani | Demamici.ro

Vezi si: Adelina Pestritu, criticata fiindca si-a pus fetita in premergator, a rabufnit: „Cresterea copilului este la latitudinea fiecaruia!” | Demamici.ro