Cum arata sanii afectati de mastita. O mama a facut publica poza din spital | Demamici.ro

Cum arata un sanii afectati de mastita. O mama a facut publice pozele din spital | Demamici.ro

Alaptarea este modalitatea naturala prin care o mama isi hraneste copilul si nu exista lapte cu mai multe beneficii pentru puiul de om decat laptele matern. Mamicile care alapteaza cunosc insa si o fata mai putin frumoasa a alaptarii, cea care consta in rani, ragade, furia laptelui sau chiar mastita.

Remi Peers a decis sa faca publica o fotografie din spital pentru a trage un semnal de alarma in privinta mastitei si pentru a arata altor mamici cum se manifesta afectiunea. Din pacate ea nu a recunoscut simptomele bolii.

Desi avea febra, frisoare, transpira si tremura a mers la doctor tarziu. Medicii au fost nevoiti sa-i administreze morfina pentru a-i calma durerile greu de suportat si au bagat-o de urgenta pe antibiotice.

Cum arata un sanii afectati de mastita. O mama a facut publice pozele din spital | Demamici.ro

„Asa arata mastita. Am implinit un an de cand alaptez si am decis sa fac publica povestea mea. Nu mi-a fost usor sa alaptez. Laptele mi-a venit in 5 zile dupa ce-am nascut. Nu stiam ca poate dura atat de mult timp si nu stiam cu exactitate in ce consta lactatia.

Nimeni nu mi-a spus. O femeie care era cu mine in salon a incercat sa alapteze, dar si-a trecut bebelusul pe formula dupa 12 ore spunand ca „nu are lapte” (nici pe ea nu a invatat-o nimeni).

Cand am ajuns acasa problemele au inceput sa apara. Sfarcul mi s-a crapat in doua. Niciodata nu am simtit o astfel de durere (nimeni nu mi-a spus ca alaptarea poate fi atat de dureroasa si nimeni nu m-a invatat cum sa-mi atasez corect copilul la san).

Citeste si: MASTITA (INFECTIA SANULUI) – DIN CE CAUZE APARE, CARE SUNT SIMPTOMELE SI CUM SE TRATEAZA | DEMAMICI.RO

De multe ori evitam sa-mi hranesc copilul in public. De regula ma mulgeam cu pompa si ii dadeam lapte cu biberonul. Ma simteam rusinata si simteam ca-i stanjenesc si pe cei din jur. Asa ma alegeam cu sanii angorjati si canale infundate.

Acum nu mai fac asta. De multa vreme am ales sa-mi alaptez copilul in public fara retineri. Apoi a venit mastita.

Cum arata un sanii afectati de mastita. O mama a facut publice pozele din spital | Demamici.ro

Imi amintesc ca m-am trezit la 3:00 dimineata tremurand. Am incercat sa-mi hranesc baiatul. Durerea era crunta. Transpiram si tremuram, dar simteam ca-mi ingheata oasele.

La 05:00 mi-am trezit sotul si i-am spus ca trebuie sa mergem la spital. Am inceput sa vomit si aveam temperatura 40. Starea mea s-a inrautatit peste noapte si asta pentru ca nu am stiut sa recunosc mastita.

Doctorii mi-au dat morfina si antibiotice foarte puternice. Am stat departe de bebelusul meu 2 zile. Mi s-a rupt inima”, a scris Remi Peers in dreptul fotografiei.

Citeste si:

ALAPTAREA NU AR TREBUI SA DOARA! CUM SA SCAPI DE “FURIA LAPTELUI” SI DE RAGADELE MAMARE

MAMELOANE DIN SILICON – AVANTAJE SI DEZAVANTAJE! PRIN CE CHINURI AM TRECUT DIN CAUZA MAMELOANELOR DIN SILICON

POZA CARE DEMONSTREAZA CA LAPTELE MATERN ESTE UN MIRACOL. O MAMICA A OBSERVAT CA LAPTELE A DEVENIT GALBEN PESTE NOAPTE | DEMAMICI.RO