Cum arată copiii lui Busu. Prezentatorul TV are două fete și un băiat | Demamici.ro

Cum arată copiii lui Busu. Prezentatorul TV are două fete și un băiat | Demamici.ro

Cum arată copiii lui Busu. Prezentatorul TV are două fete și un băiat. Îl vedem în fiecare zi la PRO TV, însă cunoaștem puține lucruri despre viața sa personală. Îndrăgitul prezentator de la meteo are o familie frumoasă care rareori a făcut subiectul presei. Florin Busuioc (60 de ani) are trei copii din două căsătorii.

Cum arată copiii lui Busu? Florin Busuioc, tată de băiat. Fiul îi poată numele

Prima dată prezentatorul TV a fost căsătorit cu Marieta Busuioc, cadru medical, din Târgu Mureș. Din acest mariaj s-a născut primul său copil, un băiat care se numește la fel ca tatăl său. Florin Busuioc Jr. a venit pe lume cu mai bine de 30 de ani în urmă, în 1991, și se pare că nu au o legătură prea apropiată. Busu evită să vorbească despre prima sa căsnicie și despre relația cu primul său născut.

Cum arată copiii lui Busu. Prezentatorul TV are două fete și un băiat | Demamici.ro

Florin Busuioc: „Relaţia mea cu Marieta a fost una fulgerătoare, ne-am despărţit din cauza mea şi probabil din cauza spaimei mele de a avea o familie la momentul acela”, declara prezentatorul TV într-un interviu. Busu a divorțat de prima sa soție și și-a refăcut viața alături de Lili, actuala sa soție și femeia care i-a dăruit două fete.

Florin Busuioc, tată de fete. Busu are o relație apropiată cu fiicele sale

Liliana, mama fetelor sale, i-a fost studentă, iar relația lor a fost compusă din „două bucăți”, după cum însuși prezentatorul meteo a povestit, la un moment dat. „N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor și am plecat din școală. N-am putut continua și m-am cărat, ca să zic așa.

Noi am avut o poveste din două bucăți cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi și ne-am despărțit o vreme.”

După vreo aproape un deceniu, cei doi s-au reîntâlnit, de această dată mai hotărâți să întemeieze o familie. Natalia este primul copil care a venit pe lume ca rod al iubirii dintre Florin Busuioc și Lili. Astăzi, Natalie, așa cum este cunoscută în mediul virtual, are mai bine de 20 de ani și este foarte activă pe Instagram, acolo unde a reușit să adune o comunitate de urmăritori.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nana 🥰 (@busuioc.natalie)

Când Natalia avea 9 ani, în 2009 a venit pe lume Catinca Liana, cea de-a doua fetiță a cuplului. Așadar, prezentatorul meteo avea 47 de ani în momentul în care a devenit tată pentru a treia oară. Cu toate că nu era la prima experiență de paternitate, Busu nu a fost scutit de emoții.

„Ai crede că dacă ai un copil, la al doilea ştii deja ce ai de făcut şi totul e mult mai simplu. „Dragi taţi începători, am să vă dezamăgesc!””, declara îndrăgitul prezentator TV la scurt timp după venirea pe lume a celei de-a doua fetițe. „Nu e deloc mai simplu, veţi constata că aţi uitat aproape tot din experienţa primei perioade de «bebeluşeală» şi, în plus, mai aveţi pe cap şi responsabilitatea lu’ «ăla micu’», care acu’ e «ăla mare»”, a mai adăugat el, într-un interviu din 2009, potrivit adevărul.ro.

Cum arată copiii lui Busu. Prezentatorul TV are două fete și un băiat | Demamici.ro

Timpul a trecut, iar Natalia și Catinca s-au transformat în două domnișoare frumoase. La aproape 22 de ani, Natalia are propriul Univers, gașca sa de prieteni și este din ce în ce mai independentă. Catinca, la aproape 13 ani, încă este dusă de tatăl său în diverse locuri, însă se apropie și ea cu pași repezi de perioada adolescenței.

„Cea mare are deja Universul și prietenii ei. Pe cea mică încă o duc la gimnastică și mai mergem pe la mall împreună, o mai duc la școală. Sunt la vârsta la care încep să se desprindă. Nu încerc să le supraveghez foarte tare. Ele sunt cu capul pe umeri și știu ce au de făcut. Sunt niște fete foarte bune, foarte cuminți și am mare încredere în amândouă”, a mai povestit Florin Busuioc referitor la cele două fiice.

Cine este Florin Busuioc

Florin Busuioc sau Busu, așa cum este cunoscut în presă, s-a născut pe 19 mai 1962 în Hunedoara. În anul 1992 debutează în televiziune într-un rol principal într-un film pentru copii: „Brutus”. Ulterior a devenit prezentator al emisiunii „Tip Top Minitop”, urmând ca în 1996 să prezinte emisiunea „Dăruiești și câștigi”, la PRO TV. În anul 2010, Florin Busuioc a fost numit „cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa” de către Societatea Europeană de Meteorologie.

Vezi și: Cum arată Daria, fiica Narcisei Suciu. Are 23 de ani, e superbă și trăiește în Finlanda | Demamici.ro

Vezi și: Pavel Bartoș, mesaj pentru fiica lui în ziua în care a devenit majoră: „Eva, draga lui tati, zboară , îndrăznește, visează, iubește!” | Demamici.ro